Hírek

FONTOS INFORMÁCIÓ MINDEN VÁSÁRLÓNKNAK, KERÉKPÁROSNAK!

2020.03.21 16:11
FONTOS INFORMÁCIÓ MINDEN VÁSÁRLÓNKNAK, KERÉKPÁROSNAK!

Drága Kerékpáros Barátunk!

A kerékpározás a legkevésbé veszélyes módja, hogy vihessünk otthonról ebédet a nagyinak, vagy elintézzük a halaszthatatlant, hiszen senkivel nem vagyunk közben egy légtérben. Ezért mostanság a bringázás az közel az egyetlen

  • közlekedési
  • rekreációs,
  • szabadidő-eltöltő eszköz,

 

ahol nem vagyunk kitéve mások közvetlen társaságának, mégis mozoghatunk egy keveset.

 

MINDAZONÁLTAL!

 

A te egészséged és a Berguson dolgozóinak egészsége elsődleges, ezért a te érdekedben és a törvényileg szabályzott, 10-15 óra között érvényes nyitvatartásunk folytonosságának biztosítása érdekében, a törvényi keretek adta lehetőségeken belül korlátozó intézkedéseket vettünk be. Ez a közös érdekünk.

 

Először is megkérünk, hogy csak akkor gyere be hozzánk személyesen, ha a berguson.hu oldalon, a Facebookon, emailben, vagy a (06 1) 368 4251-es telefonszámon nem tudtunk neked segíteni. Mobilon pedig +3620 427 5061, illetve +3620 237 4318, a ruha üzletünk száma pedig +36 20 991 8241.

 

Kettőzött erővel kezeljük ezeket a felületeket és csatornákat, hogy téged és magunkat is megkíméljünk egy esetleges fertőzéstől. Évek óta adunk el kerékpárt és alkatrészt telefonon, emailen vagy akár facebook cseten, próbáld ki, szuper dolog, sose volt aktuálisabb. Bicikli vásárláshoz kell majd a belső lábszárhosszad és a testmagasságod.

 

 

Fizetési feltételek

A kerékpár üzletben és szervizben, a kerékpáros-ruha szaküzletben és a kölcsönzőben fizetéskor ezentúl csak bankkártyát (vagy utalást) fogadunk el, hiszen ismerjük a készpénz rossznyavalya hordozási képességét. Így készülj.

Egészségvédelem

Mielőtt belépsz hozzánk, nézz magadba, és mondd el magadnak őszintén, hogy elmúlt napokban kontaktáltál-e valakivel, aki produkálta a koronavírus tüneteit, vagy neked magadnak van-e például hőemelkedésed. Ha bármelyikre igen a válasz, inkább maradj kint.

 

Szerviz

A javításra behozott kerékpárodat csak kesztyűben érintjük. Átvételkor vázat markolatot, nyerget fertőtlenítjük.

 

No body contact

Két méternél nem állunk hozzád közelebb, te se tedd.

 Kerüljük a kézfogást és mindennemü testi érintkezést veled, mégha ez a kerékpár próbálása közben nem könnyíti meg a dolgunkat. Hidd el, ezt egymás közt is betartjuk. De ismételjük: telefonon és az interneten is tudunk segíteni, facebookon vagy akár emailben.

 

Nem tömegközlekedünk 

A munkatársaink nem utazhatnak tömegközlekedéssel. A bejárásukat e-kerékpárokkal biztosítjuk. Ez szintén azért van, hogy a lehető legkisebb fetőzésveszélynek tegyük ki őket téged és ezáltal mindenkit. Te se tömegközlekedj.

 

Higiénia 

 

Minden reggel munkakezdéskor megmérjük a kollégák testhőmérsékletét is, és ennek függvényében kezdhetik meg a munkát.

 

Munktársainkat kötelezzük a gyakori kézmosásra, és a mosdókban ideiglenesen megszüntetjük a törülközőket, és helyettük papítörlőre váltunk át.

 

Azok a munkatársaink, akik külföldön voltak, vagy találkoztak olyannal, aki külföldön volt, nem jöhetnek be dolgozni. Ha veled is történt ilyesmi, inkább ne gyere be a Bergusonba, amíg nem derül ki minden kétséget kizáróan, hogy egészséges vagy. Addig is ott vannak a már előbb említett csatornák, ahol tudunk segíteni.

 

Önkéntes karantén a bolton kívül

Munkatársaink nem mennek vendéglátó helyekre, társaságba, lényegében a Berguson területén kívül izolálják magukat. Téged is szívesen várunk, ha hasonlóan óvatos vagy, és semmilyen más csatornán nem tudtunk segíteni, pedig mindent megpróbáltunk.

 

A szép jövőbe vetett hit

Bízunk benne hogy ezekkel az intézkedésekkel jobban tudjuk biztosítani a biztonságotokat, és a sajátunkat is.

 

Reméljük, hogy ennél komolyabb  lépésekre nem lesz szükség, és rövid időn belül elhárul ez a veszélyhelyzet, és ezzel együtt boldogan és egészségesen kerékpározhatunk bele együtt a naplementébe. Addig ott az email a web, a cset és a telefon