Szeretem a cikkeket!

Szeretem elolvasni, más hogyan látja, milyen a véleménye róla, mennyire ajánlja azt a terméket, jelen esetünkben azt a kerékpárt, kerékpár kiegészítőt, kerékpáros ruházatot, ami kedvenc hobbim kellékeiként, szerencsére, mindennapjaimat is kiteszi.

Amikor bejön a Vásárló boltunkba és kérdez, az esetek nagy részében már rendelkezik némi fogalommal, olvasottsággal arról a termékről, vagy termék körről, ami után érdeklődik.

Én abba a kategóriába tartozom, aki nem szereti, ha „letámadják” és azonnal kérdéseket szegeznek feléje. Szeretek előbb nyugodtan, magamban nézelődni, és amint a látottakat összepárosítom fejben az olvasott infókkal, megfogalmazva a kérdéseimet, azokkal keresni a szakértői segítséget.

Elfogadva, vagy legalábbis meghallgatva és megszívlelve azokat a véleményeket és praktikákat, amikkel a már sokat látott eladó érdeklődésem miatt a segítségemre siet.

És érdekel, hogy Ő, aki nap mint nap benne forog, miként látja, melyiket ajánlja, és főleg melyiket használja.

Ezért is gondolom jó ötletnek megosztani veletek egy cikksorozat formájában, hogy mi a Bergusonnál milyen kerékpárt, kerékpáros ruházatot, vagy kerékpár kiegészítőt használunk, lehetőleg olyan termékeket, amiket Ti is kedves Vásárlók, webáruházunkban is be tudtok szerezni.