Szinte minden területen, így a kerékpár sportban is igaz az a vélekedés, hogy ajánlani, segíteni a választásban hitelesen a legjobb, leghatásosabb. Ezt igazából kompenzálhatja a több éves szakmai tapasztalat, de mindenképp jó pont a lelkes hozzáállás.

 Szerencsésnek vallhatom Magam, mert kivétel nélkül minden kollégám, a Vezetőség, de még a könyvelőnk is kerékpárt szerető, kerékpározni szerető bringás, s bár nem is mindenki érintett a versenysportban, de lelkesedésben úgy hiszem nincs hiány. Kerékpározási és érdeklődési stílusunk is különböző a városi közlekedéstől, az országútizáson, gravellezésen át, egészen az extrém lejtőzésig, így széles körben van rálátásunk az alkatrészek, kiegészítők és ruházkodás mikéntjére is.

 Tervem, hogy egy mini sorozaton keresztül mutassam be azokat a termékeket, amiket nem csak árusítunk, de a legnagyobb megelégedésünkre használunk is. Kerékpárokat, valamint hajtásrendszereket nem érintenék, nem célom a Shimano-Sram között kikiáltani a Sunrace-t győztesnek.  :)  Így a kerékpáros kiegészítők, kerékpár ruházat lesz főként terítéken.

Kezdetnek mindjárt itt is egy,Többünk által is használt, praktikus kiegészítő, ami akár a tavaszi-őszi mellett még a nedvesebb nyári időben is jó szolgálatot tesz.

A Vaude Bike Gaiter egy vékony, inkább csak a víz és szél ellen kiválóan használható kamásli.

original-vaude-bike-gaiter-long-4078.jpg

Vékony anyagának köszönhetően jól elfér a táska egyik zsebében, de szükség esetén, gyors és egyszerű mozdulatokkal felvehető, jól védi cipőnket, sőt a hosszú változatnál a majdnem térdünkig érő szárával a nadrágot is a felverődő víz ellen.

Saját fekete Long modellem most kezdi a harmadik telét, s azt tapasztaltam, hogy bár már nem szereti az egész napos szakadó esőt, de munkába jövet-menet még nem ázik be.

Kolléga Short változata szintén nem mutatja ennek jeleit, pedig korban hasonlóak.

Fekete és úgy nevezett HiViz változatban is kapható, mindkét modellnél nagyméretű fényvisszaverő csíkok és felirat található, hogy minden körülmény között megfelelően láthatóak maradjunk.

Anyaga nem rugalmas és nem gumírozott, így bátrabban nyúzható, nem sérülékeny, viszont emiatt nem is olyan passzentos, mint egy gumírozott társa. Cipőnkhöz több tépőzár segítségével méretre állítható.large-vaude-bike-gaiter-long-4074.jpg

original-vaude-bike-gaiter-long-4079.jpg

 Lényeges megemlíteni, hogy ne csak a tökéletesség legyen hangoztatva, az alja nyitott, ahogy a képen is látszik. Orr részen anyagában megoldva a rögzítés, ez sűrű gyaloglás mellett okozhat anyagkopást, de ez igazán bármelyik kamáslinál előjöhet.

Létezik gyermek méretben is, így az egész család száraz cipőben tekerhet iskolába, munkába.

Ha megtetszett és az árakra is kíváncsi vagy, majd rendelnéd, a vastagított szövegre kattintva máris a terméklapon találod magad.

Jó vásárlást kívánunk!