Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hosszú ujjú aláöltözetek

9termék19
9termék19

HOSSZÚ UJJÚ ALÁÖLTÖZET

Öltözködj rétegesen — minden évszakban! Akár kezdő, akár profi bringás vagy, reméljük, már pontosan tudod, hogy a réteges ruházat alapja a megfelelő vastagságú, minőségű és típusú aláöltöző. Ősztől tavaszig a hosszú ujjú mezeké és szélmellényeké/kabátoké a főszerep, de mindezen rétegek előtt egy hosszú ujjú aláöltöző az alap. 

A kerékpáros aláöltözők előnyeinek és tulajdonságainak megismerése után jogos lehet a kérdésed, hogy melyiket válaszd…? Ismétlésként: a megfelelő aláöltözet a bringázás első percétől az utolsóig szárazságérzetet biztosít. A pamutból készült felsők sportoláshoz kevéssé alkalmasak, mivel a mozgás közben termelődő izzadságot nem engedik gyorsan elpárologni, ezért a nedvességérzet mellett akár megfázást is okozhatnak. A kerékpáros aláöltözetnek könnyen száradó, rugalmas, nedvességelvezető technikai anyagból kell készülnie — általában varrás nélkül (vagy lapos varrással) —, hogy maximális komfortérzetet legyen képes biztosítani. 

A merinó gyapjút tartalmazó baselayer vagy esetleg a FIR, vagyis Far InfraRed technológiával készülő firlayer sok bringás számára befutó! A hideg időjárási viszonyok esetén kifejezetten előnyös választás lehet, hiszen olyan technológiával készült, ami nem csupán melegen tartja a testet, de javítja a szervezet természetes anyagcseréjét és a mikrokeringését is. Egyes innovatív, varrás nélküli konstrukciók attól különlegesek, hogy egyes zónáik teszik a saját dolgukat (ahol szükséges, extrán vezeti ki a nedvességet, ahol szükséges, ott pedig a magasabb sűrűségű anyag jobban fűt), továbbá segítenek a megfelelő testtartásban is (nincs varrás, ami megnyomhatna/begyűrődhetne, kellemetlen kényszertartást okozva).. 

Védd meg combjaid és ágyékod környékét a kipirosodástól, kidörzsölődéstől: kínálatunkban biciklis nadrág alá való aláöltözőket is találsz.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
19 490 Ft - 29 990 Ft
Alkategória
Gyártó
Méret
Szín
Női specifikus
Szezonalitás