Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Ujjatlan aláöltözetek

9termék19
9termék19

UJJATLAN ALÁÖLTÖZET

Több réteg kánikulában? “Csak azt ne!” — mondják a kevésbé tapasztalt bringások. “Ide vele!” — hangzik a profik válasza! És bizony nem csak a szájuk jár, hanem fel is veszik a mez alá az ún. “második bőrt”. És milyen jól teszik! Hiszen a kimagasló minőségű ujjatlan kerékpáros aláöltözők a nyári mezek alatt is nagyon hasznosak: kivezetik az izzadságot, szárazon tartva a bőrödet. 

Elolvastad már, hogy miért érdemes kerékpáros aláöltözetet viselni, s melyek a bringás aláöltözők főbb tulajdonságai? Tudtad, hogy létezik ujjatlan, rövid ujjú és hosszú ujjú aláöltözet is? Ha igen, nem kell tovább magyaráznunk, ha véletlen még nem, akkor gyorsan érvelünk is mellettük: kitűnő lélegző-képességének köszönhetően gyorsan szárad, ezért a meredek lejtőkön, nagy szélben sem lesz nedves, hideg, kellemetlen érzeted, ha van rajtad egy. A varrás nélküli  technológiával, high-tech alapanyagokból készülő aláöltözők egyszerre antiallergén hatásúak és semlegesítik az izzadás során keletkező baktériumokat is. A biciklis felsők súlya elhanyagolható, prémium alapanyaguk tényleg szárazon tartja a bőrt és egyáltalán nem látszik, hogy a mez alatt viselsz bármit. Deréktól lefelé se feledkezz meg az első mondatunkról! Egy jó minőségű kerékpáros alsónemű igazán komfortossá teszi a biciklizést — kánikulában sem fognak vízipólózni a nikkelbolhák…

Amint hűvösebbre fordul az idő, mind a felsők, mint az alsók tekintetében érdemes a hosszabb és kifejezetten hideg időre gyártott (nem feltétlen vastagabb) aláöltözetek között keresgélned: ezeket is megtalálod kínálatunkban, márkákat tekintve webshopunkban és üzletünkben a KTM, BBB, Kellys, Northwave és Endura várnak. Az Endura ujjatlan aláöltözetei között akár WindProof (szélálló) verziót is találsz! 

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 590 Ft - 19 390 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
Termék státusza