Ujjatlan aláöltözetek

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

UJJATLAN ALÁÖLTÖZET

Az aláöltözetet, az izzadságot elvezető alsóruházatot egész évben használhatjuk, mivel a testhőmérsékletet segíti optimális szinten tartani. A nyári időszak kedvelt viseletének számít, az ujjatlan kerékpáros aláöltözet anatómiai szabással készül annak érdekében, hogy a testhez tökéletesen tudjon illeszkedni. Az aláöltözet varrás nélkül, vagy lapos varrással készül, hogy maximális komfortérzetet biztosítson a sportos szabás.

Mivel a biciklis aláöltözet jelenti a kerékpározáshoz viselt öltözékünk alapját, ezért a legjobb minőségű, technikai anyagból készült darabokat ajánljuk elsősorban. A megfelelő aláöltözet könnyen szárad, mivel vékony, rugalmas, nedvességelvezető anyagból készül. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy az egyébként kiváló pamut ruhadarabok a kerékpározáshoz alkalmatlanok, hiszen megtartják az izzadságot, és nem mellesleg nehezen is száradnak.

A boltok kínálatában a kerékpáros aláöltözetekből találhatunk ujjatlan, rövid és hosszú ujjú változatokat is, illetve, alsótestre való modelleket is.