Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Sisakkiegészítők

46termék146
46termék146

Sisakkiegészítő


A kerékpáros sisak a legfontosabb védelmi kiegészítő, ezért fejvédő nélkül ne induljunk el kerékpározni! Lassú tempónál vagy akár álló helyzetből is lehet olyan szerencsétlenül esni, hogy komoly fejsérülést szerezzünk!


A sisak tipikusan olyan kerékpáros tartozék, amelynek vásárlásába érdemes több pénzt fektetni, hiszen egy jó sisak életet menthet, és ebben a tesztek alapján a korszerű anyagokból és kialakítással készült fejvédők hozzák a legjobb eredményeket.


Nem csak biztonsági, de gazdasági megfontolásból is érdemes drágább sisakot választani, mert több olyan kiegészítőt kínálunk például mi is, amelyek pótolni tudják a sisak elhasználódott elemeit anélkül, hogy új fejvédőt kellene vásárolni. Kényelmi okokból vagy csere céljából is lehet új belső szivacspárnát választani a kerékpáros sisakba, valamint a fejvédő sérült alkatrészeinek cseréje is lehetséges.


Sok sisak, főként az országúti kerékpáros fejvédők, a jobb levegőzés miatt szellőzőnyílásokkal rendelkeznek. Ez nagyon egyszerű és előnyös megoldás a sisak kialakítása szempontjából – de csak száraz idő esetén. Ha esik, meg kell oldani a fej csapadéktól való védelmét. Erre szolgál a fejvédőre illeszkedő esővédő huzat, amely vízálló technikai anyagból készül.

Szűrés
Gyártó
Évjárat
Szín
Termék státusza