bicikli-lizingre.jpgLízing lehetősége manapság már elektromos kerékpárok esetén is biztosított.

Ez a fizetési konstrukció mindazok számára kedvező lehet, akik nem szeretnének hitelre vásárolni, hiszen a lízing igénybevételekor önerőt sem szükséges fizetni.

Szerencsére egyre több e-kerékpárral találkozunk az utakon, amelyek pl. a városi közlekedésben remek alternatívát jelentenek. Az e-bike-ok gyorsak, kényelmesek, és használatuk nem jár környezetszennyező anyagok kibocsátásával.

 

E-bike lízing vállalkozásoknak!

A Grenkelízing Magyarország Kft. megvásárolja Ön helyett a kiválasztott kerékpárt, melyet a választott futamidőre az Ön használatába adunk.

A bicikli beszerzésekor lehetőség van annak teljesfinanszírozására, azaz a vásárlás (beruházás) helyett ügyfelelink választhatják a 100%-ban költségként elszámolható pénzügyi lízinget is, amelynek fő jellemzői:

  • önrész nélkül vehető igénybe (önerő nem szükséges, és nem is lehetséges);
  • fix HUF vagy fix EUR alapú (egyelőre felénk csak HUF-ban tudnak fizetni ügyfeleink);
  • 24, ill. 36 hónapos futamidőre választható;
  • a havidíj 100%-ban elszámolható költségként, így ügyfeleink csökkenthetik adóterheiket (ún. mérlegen kívüli tételként);
  • speciális vagyonbiztosítást kínálunk az Ön biztonságáért.

Finanszírozó partnerünk a Grenkeleasing Magyarország Kft. (amely a Grenkeleasing AG, a Frankfurti Értéktőzsdén jegyzett német cég magyarországi leányvállalata).

A finanszírozási igények, amennyiben azok hiánytalanok, 24-48 órán belül feldolgozásra kerülnek.

 

Szerződéses kondícióink rövid leírása:

A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja a Megrendelő által kiválasztott eszközt, és – a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:409. § (1) bekezdése szerinti – pénzügyi lízingszerződés keretében adja a Megrendelő használatába.

A megkötött lízingszerződésre a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény alapján a tartós bérletre vonatkozó könyvvezetési, nyilvántartási, elszámolási és beszámolási szabályok az irányadóak.

A szerződés egyebekben nem minősül a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény szerinti pénzügyi lízingnek, így a szerződés szerinti szolgáltatások nyújtásához nincs szükség hatósági engedélyre.