Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

City e-bike

11termék111
Hűségponttal is
megvásárolható
Szuper akció
-10
BikeSafe regisztráció
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
4 990 Ft 
4 500 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Szuper akció
-22
Cube Elly Ride Hybrid 400 city e-bike 2017
Ajánlataink:
Akciós e-bike, SZUPER AKCIÓ
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
899 990 Ft 
699 990 Ft
11termék111

A city e-bike, vagyis városi elektromos kerékpár, egy olyan típusú elektromos kerékpár, amelyet városi közlekedésre és rövidebb távokon való közlekedésre terveztek. Ezek a kerékpárok a hagyományos kerékpárokhoz hasonlóak, de beépített elektromos motorral és akkumulátorral rendelkeznek, amelyek segítségével könnyebben és kényelmesebben lehet közlekedni városi környezetben.

Néhány jellemzője a city e-bike-oknak:

  1. Motor és akkumulátor: A city e-bike-okban általában egy elektromos motor és egy akkumulátor található, amelyek segítségével a kerékpáros könnyebben tekerhet és gyorsabban haladhat a városban. Ezek a motorok általában segédmotorok, amelyek csak akkor működnek, ha a kerékpáros pedálozás közben segítséget igényel.
  2. Kényelmes üléspozíció: A city e-bike-ok általában kényelmes üléspozíciót kínálnak, ami ideális a városi közlekedéshez. Ez lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy kényelmesen és stabilan ülve közlekedjen hosszabb távokon is.
  3. Kényelmi funkciók: Sok city e-bike rendelkezik kényelmi funkciókkal, mint például sárvédők, csomagtartók, világítás és csengők, amelyek segítenek a kényelmes és biztonságos városi kerékpározásban.
  4. Alacsonyabb belépési magasság: Néhány city e-bike modell alacsonyabb belépési magassággal rendelkezik, ami könnyebbé teszi a fel- és leszállást, különösen az idősebb vagy kevésbé tapasztalt kerékpárosok számára.
  5. Változatos méretek és kialakítások: A city e-bike-ok különböző méretekben és kialakításokban érhetők el, hogy megfeleljenek a különböző felhasználók igényeinek és preferenciáinak.

A city e-bike-ok ideálisak városi közlekedéshez, munkába járáshoz, bevásárláshoz és különböző egyéb rövid távú utazásokhoz, mivel könnyen kezelhetők, kényelmesek és környezetbarátak. Segítenek csökkenteni a városi forgalmat és a környezetszennyezést, miközben kényelmes és hatékony közlekedési megoldást kínálnak.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Motor működési elve
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Motor elhelyezkedése
Motor gyártója
Akkumulátor kapacitása (Wh)
250 - 525
Fék típusa
Termék státusza