Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Termék kategóriák

ELEKTROMOS KERÉKPÁR

Ha nem szeretsz feleslegesen várakozni, foglalj időpontot szakértő kollégánkhoz, aki segít kiválasztani a számodra megfelelő elektromos kerékpárt!

Ruházat

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!

Egy megfelelő biciklihez dukál egy kiváló minőségű kerékpáros ruházat is. Nálunk a cipőtől egészen a bukósisakig mindent megtalálsz. Kínálatunkban megtalálható biciklis nadrágok, kamáslik, biciklis kesztyűk, kerékpáros cipő, kerékpáros nadrág, kerékpáros szemüveg, biciklis maszk, biciklis mezek széles választéka.

Milyen egy megfelelő kerékpáros ruházat?

Fontos tényező, hogy minden terepviszonynak és időjárási körülménynek megfelelő legyen az a bringás ruházat. Számít az is, hogy milyen hőmérsékleten szeretnénk tekerni. Egy hosszú, állóképességi edzés alkalmával melegebben érdemes öltözni, mint egy egyenletes, vagy emelkedőkkel teli szakaszon, ahol nagyobb az igénybevétel, így más és más a követelmény a különböző mozgásformáknál.

Alkatrészek

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!

Ha aktívan biciklizünk, akkor idővel bizony szükségünk lesz bizonyos kerékpár alkatrészek beszerzésére. Bármennyire is óvjuk a biciklinket, egyes részei kopnak, törnek, rozsdásodnak, elöregednek az idő múlásával. Nálunk minden olya alkatrészt megtalál amire szüksége lehet a zavartalan bringázás érdekében.

Kerékpár alkatrészek kínálatunkban megtalálható kerékpár nyereg, kerékpár kormány, bicikli kerék, bicikli lánc, bicikli pedál, bicikli markolat, bicikli szelep, bicikli teleszkóp, bicikli fék, kerékpár kerék széles választéka.

Kiegészítők

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!

A kerékpár kiegészítők elengedhetetlenek egy kerékpár tulajdonos számára. Kínálatunkban megtalálható bicikli gyerekülés, kerékpáros táska, bicikli kosár, kerékpár lámpa, kerékpár csomagtartó, kerékpár zár, kerékpár pumpa, bicikli csengő, kerékpár sárvédők széles választéka.

Kerékpár kiegészítők

A szükséges és megfelelő bicikli kiegészítők rendkívül fontos egy bringa fanatikus számára. Webáruházunkban minden olyan kelléket megtalál, amelyre szüksége lesz, ráadásul kiváló minőségben és megfelelő árérték arányban. Számtalan olyan hasznos kellékeket találsz nálunk, amelyek biztonságosabbá vagy éppen kényelmesebbé tehetik a kerékpározást számodra.

Márkák

Válogasson kedvére a legkedveltebb, prémium márkák közül, elképesztő kedvező árakon!