Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Shimano Service Center (SSC) Lett a Berguson

 

 

Shimano Service Center - Berguson

Shimano Service Center lett a Berguson kerékpárüzlet és szerviz Óbudán

Örömhírrel érkeztünk: a Berguson Kft. Kerékpárüzlet és Szerviz 2021 márciusától Shimano Service Centerként folytatja a szerviztevékenységét.

Shimano Service Centernek lenni szuper kihívás, hiszen rendelkezésünkre áll mindaz a tudás és tapasztalat, amit a Shimano évtizedek alatt gyűjtött össze milliónyi alkatrész megtervezése, legyártása és üzemeltetése során. Így első kézből értesülünk minden új technológiáról, eljárásról.

 

Berguson Shimano szerviz SSC

Éppen ezért izgatottan várjuk, hogy az Óbudai és a környékbeli kerékpárosok még magasabb színvonalú szerviz-kiszolgálásban részesülhessenek.


Berguson Shimano szerviz - SSC

A változással együtt a szervizünk átalakult az SSC-kben megszokott látványszervizzé, és felszereltük a Shimano szerszámaival, eszközeivel, technológiájával, így a Shimano elvárásainak megfelelő minőségű munkavégzés minden feltétele adott, akár négy szervizállásunkon egyszerre.


Berguson Shimano szerviz SSC

A raktárunkról elérhető Shimano alkatrészek miatt pedig gyorsabban és hatékonyabban javíthatunk meg egy-egy kerékpárt.A Berguson működésének eddig eltelt 26 éve (alapítva 1995) után a Shimanoval való együttműködés egy újabb meghatározó mérföldkő a vállalatunk életében. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan világvállalat, mint a Shimano bennünket választott partnerül.

 

Köszönjük a megtisztelő bizalmat az eddigi és a jövőbeli ügyfeleink valamint a Shimano részéről!

 

Nagy András és Hegedűs Zsuzsanna cégtulajdonosok

 

Olvass többet a szervizünkről!

 

Olvass többet a Bergusonról!

 

Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!