Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Shimano Service Center (SSC) Lett a Berguson

 

Shimano Service Center lett a Berguson kerékpárüzlet és szerviz Óbudán

Örömhírrel érkeztünk: a Berguson Kft. Kerékpárüzlet és Szerviz 2021 márciusától Shimano Service Centerként folytatja a szerviztevékenységét.

Shimano Service Centernek lenni szuper kihívás, hiszen rendelkezésünkre áll mindaz a tudás és tapasztalat, amit a Shimano évtizedek alatt gyűjtött össze milliónyi alkatrész megtervezése, legyártása és üzemeltetése során. Így első kézből értesülünk minden új technológiáról, eljárásról.

 


Éppen ezért izgatottan várjuk, hogy az Óbudai és a környékbeli kerékpárosok még magasabb színvonalú szerviz-kiszolgálásban részesülhessenek.


Berguson Shimano szerviz - SSC

A változással együtt a szervizünk átalakult az SSC-kben megszokott látványszervizzé, és felszereltük a Shimano szerszámaival, eszközeivel, technológiájával, így a Shimano elvárásainak megfelelő minőségű munkavégzés minden feltétele adott, akár négy szervizállásunkon egyszerre.


Berguson Shimano szerviz SSC

A raktárunkról elérhető Shimano alkatrészek miatt pedig gyorsabban és hatékonyabban javíthatunk meg egy-egy kerékpárt.A Berguson működésének eddig eltelt 26 éve (alapítva 1995) után a Shimanoval való együttműködés egy újabb meghatározó mérföldkő a vállalatunk életében. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan világvállalat, mint a Shimano bennünket választott partnerül.

 

Köszönjük a megtisztelő bizalmat az eddigi és a jövőbeli ügyfeleink valamint a Shimano részéről!

 

Nagy András és Hegedűs Zsuzsanna cégtulajdonosok

 

Olvass többet a szervizünkről!

 

Olvass többet a Bergusonról!

 

Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!