Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Nyeregcsőre rögzíthető táskák

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


2termék12
2termék12

Nyeregcsőre rögzíthető táska


A nyeregcsőre rögzíthető kerékpáros táska nem azonos a nyeregtáskával. Utóbbit a nyereg alá lehet felfogatni, míg előbbi egy adapter segítségével rögzíthető a nyeregcsőre. Természetesen ez a kerékpárostáska-típus is gyorsan felrakható és levehető, nem kell hosszú perceket tölteni azzal, hogy felszereljük.


A nyeregcsőre szerelhető biciklis táskák anyaga strapabíró, hisz mint minden kerékpáros táska, ezek is fokozott terhelésnek vannak kitéve: a szél, a napsugárzás, a csapadék folyamatosan hat rájuk. Vízálló modellek is kaphatóak, amelyeknek hegesztett varrásai és vízálló cipzárai megakadályozzák a víz behatolását a táska belsejébe. Ha maga a nyeregcsőre rögzíthető táska nem vízhatlan, akkor a hozzá tartozó, gyorsan felhelyezhető esővédő huzat gondoskodik a védelméről.


A táska több méretben kapható, kényelmesen pakolható, kialakítása miatt könnyű elrendezni benne a szállítmányt. A tartó adapter korlátozott teherbírása miatt azonban be kell tartanunk az előírt súlyhatárokat


Mint a legtöbb kerékpáros kiegészítő esetében, a nyeregcsőre rögzíthető biciklis táskákon is fényvisszaverő rátéteket helyeznek el a kerékpáros láthatóságának növelése érdekében.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Termék státusza