Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kross

KROSS KERÉKPÁROK A BERGUSON KÍNÁLATÁBAN

 

Válassz egy szuper kerékpárt magadnak, a Kross kiváló  kerékpárjai közül szaküzletünkben, vagy kerékpár webshopunkban.

Díjmentes beüzemeléssel, hűségpontokkal, és teljes körű szaktanácsadással várunk.

Mint az összes közkedvelt kerékpár gyártó, úgy a Kross is kiemelt figyelmet fordít a női kerékpárosok igényeineire,  figyelembe ezért kínálatukban természetesen. Kross  női kerékpárok is elérhetőek.

Kross biciklidhez, egész évben folyamatos kerékpár szerviz szolgáltatást nyújtunk , és állandó kerékpár alkatrész utánpótlást biztosítunk, üzletünkben, és itt a webáruházunkban egyaránt.

A Bergusonnál ezen felül,széles választékben beszerezhető,  márkás  kerékpáros ruházat is,  a legkeresettebb  kerékpáros ruházat gyártói kínálatából. Ennek köszönhetően, a Bergusonnál egy helyen szerezhető be mindent, ami az élményteli, biztonságos, és kényelmes kerékpározáshoz elengedhetetlenül szükséges.

Szívesen bicajoznál  egy Kross biciklin ezek után?  Mi sem egyszerűbb! Várunk szeretettel, gyere és nézz szét webshopunk  akciós kerékpár  választékában. vagy gyere el kerékpár üzletünkbe személyesen de érdeklődhetsz telefonon is a tavalyi modellek kedvezményes árairól, munkatársaink készségesen állnak rendelkezésedre.

 Berguson partner a bringázásban!