Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kitámasztó

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


25termék125
Hűségponttal is
megvásárolható
Acor AKS-21410 kerékpár kitámasztó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
2 990 Ft 
Online ár: 2 691 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
KTM univerzális kitámasztó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
7 690 Ft 
Online ár: 6 537 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
XLC KS-R04 24-28 hátsó kitámasztó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
7 590 Ft 
Online ár: 6 831 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Acid Kickstand FM kitámasztó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
12 990 Ft 
Online ár: 11 691 Ft
25termék125

A kerékpáros kitámasztó (vagy közismert nevén "kitámasztó") egy olyan eszköz, amely segít a kerékpár felfüggesztésében vagy megtámasztásában, amikor az nem használatban van. Ezek a kitámasztók általában a kerékpár hátsóvillájához csatlakoznak, és segítenek abban, hogy a kerékpár stabilan és biztonságosan álljon meg, anélkül hogy leesne vagy megbillenne a oldalra.

A kitámasztók többféle típusban és kialakításban elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző kerékpár típusoknak és felhasználási módoknak. Néhány jellemző típus:

  1. Egyszerű oldalsó kitámasztó: Ezek a kitámasztók általában a hátsóvillához csatlakoznak, és egyenesen kiállnak a kerékpár oldalára. Egyszerűen használhatók, és segítenek abban, hogy a kerékpár stabilan álljon meg.
  2. Állítható hosszúságú kitámasztók: Ezek a kitámasztók állítható hosszúsággal rendelkeznek, hogy alkalmazkodjanak különböző kerékpár méretekhez és geometriákhoz. Általában rögzíthetők a hátsóvillához, és könnyen beállíthatók a megfelelő magasságú és dőlésszögű állás eléréséhez.
  3. Rugós kitámasztók: Ezek a kitámasztók rugóval vannak ellátva, ami lehetővé teszi a kerékpár gyors és könnyű felállítását és lehajtását. Ezek a kitámasztók különösen hasznosak azoknak, akik gyakran szállnak fel és szállnak le a kerékpárról, például városi kerékpározás során.
  4. Dupla kitámasztók: Ezek a kitámasztók kétoldalúak, és mindkét oldalon támogatást nyújtanak a kerékpárnak. Ezek a kitámasztók nagyobb stabilitást és biztonságot nyújtanak, különösen akkor, ha a kerékpáron nehéz terhek vannak.

Fontos, hogy válassz olyan kitámasztót, amely megfelel a kerékpárod méretének és típusának, valamint az egyéni igényeidnek és felhasználási módodnak. Győződj meg róla, hogy a kitámasztó megfelelően rögzítve van a hátsóvillához, és biztonságosan támogatja a kerékpárt, hogy ne billenjen vagy dőljön el oldalra. Emellett fontos figyelembe venni a kitámasztó minőségét és tartósságát, hogy hosszú távon is megbízhatóan használható legyen a kerékpár stabilizálására.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Rögzítés módja
Termék státusza