Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Szerszámok

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!

Általános szerszám

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!

Célszerszám

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!

Zsebszerszám

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!

A kerékpáros szerszámok elengedhetetlenek a kerékpár karbantartásához, javításához és szervizeléséhez otthon vagy útközben. Ezek a szerszámok különféle típusokban és méretekben elérhetők, hogy megfeleljenek a kerékpár különböző részeinek és alkatrészeinek karbantartásához és javításához. Néhány alapvető kerékpáros szerszám:

  1. Inbuszkulcsok: Ezek a hexagonális alakú kulcsokat használják a kerékpár különböző csavarjainak meghúzására és meglazítására. Fontos, hogy különböző méretű inbuszkulcsokat tartson kéznél a különböző méretű csavarokhoz.
  2. Csavarkulcsok: Különféle típusú és méretű csavarok meghúzására és meglazítására szolgáló kulcsok, például csillagkulcsok vagy Phillips-kulcsok.
  3. Kombinált kulcsok: Ezek a kulcsok egyesítik az inbuszkulcs és a csavarkulcs funkcióit, lehetővé téve a különböző típusú csavarok meghúzását és meglazítását egyetlen szerszámmal.
  4. Kerékpárkulcsok: Különleges kulcsok a kerékpár tengelyek, pedálok, fékkarok és más specifikus alkatrészek meghúzására és meglazítására.
  5. Láncszerszám: Egy speciális szerszám a kerékpárlánc rövidítéséhez, rögzítéséhez vagy eltávolításához.
  6. Láncolaj és láncrögzítő: A láncolaj a kerékpárlánc kenésére szolgál, míg a láncrögzítő segítségével könnyedén felhúzhatod vagy eltávolíthatod a láncot a fogaskoszorúról vagy a lánctányérról.
  7. Lufipumpa: Azok a pumpák, amelyeket a kerékpárgumik felfújásához használnak, különböző típusúak lehetnek, például kézi pumpák vagy állványos pumpák.
  8. Kerékpár javítókészlet: Tartalmazhat lufitömlőket, javítótapaszokat, lufiragasztót és egyéb alkatrészeket a kerékpáron történő útközbeni javításokhoz.

Fontos, hogy a megfelelő szerszámokkal rendelkezz a kerékpárod karbantartásához és javításához, és rendszeresen ellenőrizd és tartsd karban azokat. Ha gyakran kerékpározol, érdemes egy teljes szerszámkészletet beszerezni, amely tartalmazza az összes szükséges eszközt a rendszeres karbantartáshoz és javításhoz. Emellett fontos figyelembe venni a szerszámok minőségét és tartósságát, hogy hatékonyan és biztonságosan használhatók legyenek a kerékpárodhoz.

Szűrés