Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kilométeróra

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


31termék131
Hűségponttal is
megvásárolható
Ciclosport CM 109 kilométeróra
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 10-15 nap
Rendelhető
7 890 Ft 
Online ár: 7 101 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Bryton Rider S800 E GPS komputer
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
154 990 Ft 
Online ár: 139 491 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Bryton Rider S800 T GPS komputer
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
179 990 Ft 
Online ár: 161 991 Ft
31termék131

A kerékpáros kilométeróra egy olyan eszköz, amely méri a kerékpározás során megtett távolságot, sebességet és egyéb fontos adatokat. Ezek az eszközök segítenek a kerékpárosoknak nyomon követni az edzésüket, mérni a teljesítményüket és tervezni az útvonalakat. A modern kilométerórák számos funkcióval és lehetőséggel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a pontos és részletes adatok rögzítését és elemzését. Néhány jellemző funkció:

  1. Távolságmérés: A kilométeróra méri a kerékpározás során megtett távolságot kilométerben vagy mérföldben. Ez lehetővé teszi a kerékpárosoknak, hogy nyomon kövessék az edzések hosszát és terjedelmét.
  2. Sebességmérés: A kilométeróra pontosan méri a kerékpár sebességét, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék és szabályozzák a sebességet az edzések során.
  3. Időmérés: A kilométeróra rögzíti az edzések időtartamát, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék az edzések hosszát és időzítését.
  4. Átlagsebesség: A kilométeróra számítja az átlagsebességet az edzés során, ami segíthet a felhasználóknak a teljesítményük ellenőrzésében és javításában.
  5. Maximális sebesség: A kilométeróra rögzíti a legnagyobb sebességet, amelyet a kerékpár elér az edzés során, ami segíthet a felhasználóknak abban, hogy megtudják, milyen gyorsan képesek haladni.
  6. Pedálfordulat-mérés (cadence): Néhány fejlettebb kilométeróra képes mérni a pedálfordulatok számát percenként, ami segíthet a felhasználóknak az optimális pedálmozgás fenntartásában és az edzések hatékonyságának növelésében.
  7. GPS-kapcsolat: Néhány modern kilométeróra beépített GPS-szel rendelkezik, amely lehetővé teszi az útvonal rögzítését, a térképek megjelenítését és az edzésadatok pontos rögzítését.

Fontos, hogy válassz olyan kilométerórát, amely megfelel az egyéni igényeidnek és felhasználási módodnak. Győződj meg róla, hogy a készülék kompatibilis a kerékpároddal és könnyen olvasható és kezelhető. Emellett fontos figyelembe venni a kilométeróra minőségét és megbízhatóságát, hogy pontos és tartós adatokat nyújtson az edzések során.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Termék státusza