Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Mobiltelefon-tartók

37termék137
37termék137

Mobiltelefon-tartó


Ha már adott a lehetőség, hogy olyan hasznos applikációkat telepítsünk az okostelefonunkra, amelyeket jól tudunk alkalmazni kerékpározás közben – legyen ez szimplán a navigáció –, miért ne használhatnánk ki eszközünk funkcióit? A kerékpáros kiegészítőket gyártó cégek egyre professzionálisabb biciklis mobiltelefon-tartókat készítenek, amelyek segítségével úgy lehet rögzíteni a telefont a kerékpáron, hogy az biztonságos legyen mind a kerékpáros, mind a készülék számára.


A kormányra vagy stucnira rögzíthető kerékpáros mobiltelefon-tartó felszerelésével az okostelefon kézközelben marad, kijelzője folyamatosan látható. A megfelelő látószög beállítása érdekében az álló és fekvő helyzetben is rögzíthető telefontartót meg lehet dönteni.


A biciklis mobiltelefon-tartó akár egy pattintással, nagyon gyorsan felrakható és levehető a kerékpárról, a gyártók a biztonságos, de egyben nagyon kényelmes használatra törekednek. Éppen ezért alakítják ki úgy a mobiltelefon-tartókat, hogy a hozzájuk tartozó tok önállóan is használható legyen, kiváltva ezzel egy hétköznapi tokot. Fontos megjegyezni, hogy mint egy átlagos telefontokot, a kerékpáros mobiltelefon-tartót is a készülék méreteihez vagy típusához kell választani. Léteznek nyitott vagy zárt telefontartók is.


Az optimális védelmet adó telefontartó anyaga általában polikarbonát és szilikon. Masszív hátlap védi a telefont, amelyet erős keret tart a helyén. A zárt tok fedőlapja érintőképernyő-kompatibilis, így nem okoz gondot a telefon menet közbeni használata, hegesztett varratai mentén nem tud befolyni az eső, a sár, a tartó maga alapvetően vízálló. A nyitott tokokhoz esővédő huzat tartozik.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 190 Ft - 28 990 Ft
Alkategória
Gyártó
Rögzítés módja