Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kerékpáros alsónadrág

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


18termék118
18termék118

Ha a kerékpáros aláöltözetek általános tulajdonságait már ismered, akkor nem lepődsz meg, hogy nem csak mez alá való aláöltözők léteznek. A biciklis nadrág alá húzott speciális alsó célja nem kizárólag a test melegítése, sőt. Sokkal inkább a bringázás során keletkező nedvesség elvezetése. Ez utóbbi elengedhetetlen feladat, hiszen sportoláskor, a mozgás által hőt termelsz, izzadsz, így bizony aranyat ér egy olyan réteg, ami elvezeti a nedvességet a bőrödről, pláne, ha hosszú órákat töltesz nyeregben! 

Kellemes közérzet érhető el egy megfelelő fazonú, speciális anyagú, ülőbetétes alsónadrággal a nagy túrákon is. Tudtad, hogy az antibakteriális biciklis alsók amellett, hogy maximális komfortot nyújtanak és a nedvességelvezető tulajdonságuk miatt megvédenek a kidörzsölődéstől? 

Pluszban, a legtöbb típus a női és a férfi anatómiai tulajdonságoknak is megfelelően van kialakítva, s a 3D-s ülőbetét számos nadrággal kompatibilis: akár az országúti, akár a hegyi kerékpározás a szerelmed, egy megfelelő anyagú és kialakítású kerékpáros alsónadrággal, aláöltözettel, boxerrel (ülőbetétes linerrel) a világból is kitekerhetsz (bőrpír és diszkomfort nélkül). Válassz a legjobb Endura, Vaude vagy Northwave biciklis nadrág aláöltözők közül!

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Méret
Szín
Női specifikus
Szezonalitás
Betétes
Szabás
Nadrágszár hossza
Termék státusza