Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Fix lencsés

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


32termék132
Hűségponttal is
megvásárolható
Bikefun Shark fix lencsés szemüveg
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron, rendelésre 4-6 nap
Raktáron
8 990 Ft 
Online ár: 8 361 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Merida Race cserélhető lencsés szemüveg
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
14 990 Ft 
Online ár: 13 941 Ft
32termék132

FIX LENCSÉS SZEMÜVEGEK

Kerékpározás közben szemeid védelmére fokozottan kell ügyelned, hiszen egyszerre számos környezeti hatásnak vannak kitéve. A biztonságos és komfortos kerekezéshez javasoljuk, hogy mindig viselj bukósisakot és magas minőségű biciklis szemüveget is!

Ha nem vagy biztos benne, hogy fix vagy cserélhető lencsés napszemüvegre van szükséged, a biciklis szemüvegek általános leírásánál olvasd végig a 4 lépésből álló segédletünket és tudd meg, hogy:

  • Melyek az előnyei a fix ill. a cserélhető lencsés szemüvegeknek?
  • Melyik lencse mit tud, mit jelent a préselt vagy vágott lencse, a fotokromatikus, a polarizált, NXT, törhetetlen vagy dioptriás kifejezések?
  • Milyen terepre, milyen időjárási viszonyok között milyen színű lencsét érdemes választanod? Tudd meg, mikor jobbak a meleg színű lencsék (sárga, piros, barna), mikor hasznosabb a hideg árnyalatú lencse (szürke, kék, zöld), és miért javasoljuk, hogy mindenkinek legyen egy víztiszta, ún. permanens lencséjű szemüvege is.
  • Mely gyártók termékeit találod meg a Berguson kínálatában? A fix lencsés szemüvegek széles kínálatát találod meg: Kellys, BikeFun, BBB, Merida, Casco, Uvex.
  • Nyújtunk-e olyan szolgáltatásokat, mint a tanácsadás, szerviz, garanciális ügyintézés, pótalkatrész-rendelés, stb.?

Ha úgy döntesz, hogy egy fix lencsés szemüveg való neked, választáskor próbálj minél univerzálisabb modell mellett dönteni! Elbizonytalanodtál, hogyan válassz biciklis napszemüveget? Nem tudod, melyik a legjobb biciklis napszemüveg? Fordulj bizalommal a Berguson csapatához!

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Lencse tulajdonsága
Termék státusza