Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Fényvisszaverő termékek

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


11termék111
Hűségponttal is
megvásárolható
ACID Carrier Slim Clip prizma
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
2 790 Ft 
Online ár: 2 511 Ft
11termék111

Fényvisszaverő termék


Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos kerékpározás közben a biciklis láthatósága. A gyártók arra törekednek, hogy minél több fényvisszaverő elemet helyezzenek el a kerékpáros ruházaton, illetve hátizsákokon, táskákon, kiegészítőkön, vagy már eleve foszforeszkáló színű anyagból készítik azokat. Emellett a kerékpáros maga is beszerezhet számos kiegészítőt, amely elősegíti a teljes körű láthatóságot nappal és sötétben.


A legismertebb fényvisszaverő termék a láthatósági mellény. Ez mindig jól jöhet, és kis helyen elfér. Ennek az elegánsabb változata a láthatósági kabát, amely csinosított férfi és női fazonban is kapható.


Gyakorta használt fényvisszaverő elemek a láthatósági pántok. Ezeket a végtagokon lehet elhelyezni. Sokszor láthatunk ilyet a városi kerékpárosok bokáján, akik ennek segítségével szűkítik be a nadrágszárukat, hogy védjék a ruhájukat az olajfoltoktól.


A fényvisszaverő matrica, a küllőprizma, az öntapadós matrica mind biciklire felhelyezhető fényvisszaverő termék. Ezeknek a palettáján is rendkívül nagy a választék színek és formák tekintetében is.


Egyszerű megoldás a láthatóság növelésére a fényvisszaverő táska választása. Ebben az esetben hátulról könnyen észrevehető a kerékpáros anélkül, hogy neki ezért bármit is tennie kellene. Azonban ha a hátizsák nem fényvisszaverő anyagból készült, akkor speciális huzatot lehet ráhelyezni, amely kiváltja ezt a funkciót, illetve ötvözheti a láthatóság biztosítását a csapadéktól való védelemmel, mivel bizonyos fényvisszaverő huzatok egyben esővédő huzatok is.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Méret
Termék státusza