Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Cruiser kerékpár

5termék15
Hűségponttal is
megvásárolható
Szuper akció
-10
BikeSafe regisztráció
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
4 990 Ft 
4 500 Ft
5termék15

A CRUISER KERÉKPÁRA cruiser szónak a magyar megfelelője a cirkáló. Ez az elnevezés tökéletesen tükrözi a cruiser kerékpárok felhasználási módját. Tökéletes nyaralásokon, a patron vagy esetleg a városban. Divatos kerékpártípus, mely a cruiser motorkerékpárok szabadságérzetét képviseli a kerékpárok világában. Kinézetük roppant egyedi, ezért könnyű őket felismerni, mivel a vázszerkezetük megmásíthatatlan.A cruiser kerékpár történeteA cruiser kerékpárok az 1930-as években indultak világkörüli útra, az Amerika Egyesült Államokból. A kezdeti Cruiser biciklik sajátossága volt már abban az időben az acél váz, a ballonos gumi és az egyszerű hajtásrendszer, egy sebességgel, kontrafékkel. 1895-ben alapította meg Schwinn Ignaz a Schwinn céget, a cég hamar fejlődésnek indult és a 20. század meghatározó amerikai kerékpár gyártójává nőtte ki magát. Ezek a kerékpárok az egyszerűségüknek, tartósságuknak és terhelhetőségüknek hála hamar elterjedtek a piacon. Ezek a cruiserek több generáción keresztül öröklődtek a családokban a tartósságuk miatt. Ebben az időben a kerékpárok luxuscikkeknek számítottak, ám rengetegen akartak motorkerékpárral közlekedni, ám ezt nem engedhették meg maguknak, a cruiserek amik roppan hasonlítottak egy motorkerékpárra, hamar kedvelt termékké váltak amerikában. Így tehát elmondható, hogy a Cruiser kerékpárok megjelenése nem csupán egy új stílust teremtett a kerékpározás történetében, hanem egy új kerékpártípus megjelenésében is alapul szolgált.
A cruiser kerékpárok napjainkbanA cruiser kerékpárnak minőségi váltója van, ami segít nekünk a haladásban és a gyorsaságban a dombos területeken. Széles rugós nyereggel, sárvédővel, motorra emlékeztető lámpákkal. Kényelmes társ egy kis lazításhoz, rövidebb utakhoz, de akár városi használatra is alkalmas. Igaz ma már a kor igényeinek megfelelően találkozunk alaposan felszerelt (több sebességes váltó, csomagtartó, világítás, kosár, stb) Cruiserekkel, de az eredeti Cruiserek jellemzője mái napig megtalálható rajtuk.
Ez a kerékpár inkább a városi közlekedésre lett kitalálva, hiszen használhatjuk nagy és kis sebességgel is. Meg vehetjük őket banán-nyerges változatban is, ami magyarul annyit jelent, hogy az ülések meg vannak hosszabbítva és így sokkal kényelmesebbé varázsolja a az egészen hosszútávú utazásokat. Egy cruiser bárki számára felejthetetlen élményeket biztosít.Ezek a kerékpárok szinte minden színben elérhetőek, legyen szó pirosról, feketéről, fehérről, kékről vagy akár rózsaszínről. Így biztosak lehetünk abban, hogy megtaláljuk a magunkhoz legjobban passzoló bringát. A kerékpárok használata révén nagyon sokat tehetünk egészségünk megőrzése érdekében és a környezetünk megérzése érdekében. Ezt a két szempontot mindig figyelemmel kell, hogy tartsuk, hiszen napjainkban egyre többször van szmog-riadó. Több gyártó forgalmaz ilyen típusú kerékpárt Magyarországon, közöttük a Giant és az Elektra. Áruk változó, de egy szép, stílusos modell legalább 100.000 Ft-ba kerül.


Ezért, ha egy hosszú ideig használható, tartós és kényelmes kerékpárra vágyik, a választáskor mindenképpen gondoljon a Cruiser kerékpárokra is, de a legjobb döntést talán akkor hozhatja meg, ha előbb kipróbál egyet.Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Fék típusa
Termék státusza