Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Csomagtartótáskák

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


 

Csomagtartótáska


Kerékpározáshoz nem feltétlenül van szükség sok holmira, de a hosszabb, akár többnapos kerékpáros túrák kedvelőinek érdemes egy- vagy többrészes csomagtartótáskát beszerezniük. Ezek elegendő helyet képesek biztosítani a szükséges dolgok tárolásához, könnyen pakolhatóak, több rekesszel és zsebbel rendelkeznek, kialakításuk ésszerű és helytakarékos elrendezést tesz lehetővé.


Az egyrészes csomagtartótáska kényelmes tárolási megoldás egynapos túrákhoz. Sokkal praktikusabb egy hátizsáknál, és alapvetően kényelmesebb és egészségesebb, ha magunk helyett a kerékpárunkat terheljük a súlyok szállításával. A két- és háromrészes táskamodellek 40 ás 60 l-es tárolókapacitással is rendelkezhetnek, így ezekben a hosszabb utak rakománya remekül elfér.


A biciklis táskák strapabíró anyagból készülnek, hogy ellenálljanak a terhelésnek és az időjárás kihívásainak. Általában tartozékként kapjuk csomagtartótáska vásárláskor az esővédő huzatot, amelyet szükség esetén gyorsan fel lehet helyezni a táskára, de gyakoriak a vízálló modellek, amelyek huzat nélkül is megvédik az átnedvesedéstől a rakományt.


A kerékpáros táskák a csomagtartóra rögzíthetőek, és annak két oldalán helyezkednek el – az egyrészes táska persze csak az egyik oldalon vagy felül. Merevített oldalfalaik miatt biztonságosan rögzíthetőek, nem akadnak be a hátsó kerékbe. Fel- és leszerelésük pántokkal vagy állítható (esetleg fix) kampókkal történik, amelyek nagyon könnyű rögzítést tesznek lehetővé. Láthatóságunkat a kerékpáros táskán elhelyezett fényvisszaverő rátétek biztosítják.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 156 Ft - 74 792 Ft
Alkategória
Gyártó
Rögzítés módja
Szín