Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Cross

A Cross kerékpárról

 

A Cross 1995-ben alakult Bulgáriában, és kerékpárok, illetve alkatrészek gyártására specializálódott. Saját tervező csapatukkal minden évben új modellekkel jelentkeznek, amelyeket egyedi vázforma, design és specifikáció jellemez. A menedzsmentben és a termelésben 480 ember dolgozik, ami a márka jó hírnevét garantálja egész Európában.

Saját üzemben gyártják és fényezik a vázakat és az abroncsokat, a kerékpárok pedig az összeszerelés során speciális futószalagon haladnak végig. A gyártósoron évente kb. 250 ezer kerékpár készül, amelyek 98%-át többek között Németországba, Ausztriába, Svájcba, Hollandiába, Franciaországba, Svédországba, Dániába exportálják. Magyarországon a Cross márka 2014 óta van jelen, a hazai terjesztője a Hauser Kerékpár Kft..

Termékpalettáján gyermek kerékpárok, MTB-ok, (26”; 27,5”; 29”) városi kerékpárok, a trekking/cross trekkingek egyaránt megtalálhatók. A bringák a saját gyártású alapalkatrészeken kívül olyan ismert és neves beszállítók jó minőségű termékeivel vannak felszerelve, mint az AXA, Herrmans, Shimano, Kenda, Kinesis, Magura, Promax, Schwalbe, Selle Italia, Selle Royal, SKS, Sram, Suntour, Tektro,.

A Cross kerékpárok magas minőséget és saját tervezésű design-t garantálnak, egyedi kinézetet kölcsönözve a különféle típusoknak, ezeknek a szempontoknak köszönhető a folyamatos érdeklődés és a nemzetközi elismertség a Cross kerékpárok iránt.

A Cross széles választéka és megbízható termékei a Berguson választékában is megtalálhatók. Böngésszen akár a webáruházunkban, vagy keresd fel az óbuai Vihar utcában található szaküzletünket, szakértő kollégáink mindenben a segítségedre lesznek a válogatás és a vásárlás alatt, hogy egy megbízható márka elégedett tulajdonosává válhass.