Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Férfi Cross trekking

47termék147
Hűségponttal is
megvásárolható
Cube Nature cross trekking kerékpár
: Ezen a héten ingyen szállítással rendelheted
Kedvezmény : Ezen a héten ingyen szállítással rendelheted
Ajánlataink:
Ingyen szállítás, Akciós kerékpár
Elérhetőség:
Érdeklődj e-mailben
Rendelhető
299 990 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Cube Nature cross trekking kerékpár
: Ezen a héten ingyen szállítással rendelheted
Kedvezmény : Ezen a héten ingyen szállítással rendelheted
Ajánlataink:
Ingyen szállítás, Akciós kerékpár
Elérhetőség:
Érdeklődj e-mailben
Rendelhető
299 990 Ft
47termék147

Férfi CROSS TREKKING KERÉKPÁR

A férfi cross trekking kerékpárok a hagyományos túrakerékpárok (trekking) dinamikusabb változatai napjainkban a legnépszerűbb modelleknek számítanak. Ezek a biciklik több elvárásnak egyszerre képesek megfelelni, így aszfalton és terepen egyaránt jól teljesítenek. A könnyű szerkezetű verziót műúton, városban és országúton, illetve földúton is kiválóan lehet használni.

A férfi cross trekking kerékpár könnyű súlyát az általában alumíniumból készült vázszerkezetén kívül az biztosítja, hogy ezekről a típusokról minden nélkülözhető alkatrészt lehagynak (sárvédő, csomagtartó, kitámasztó), amelyek szükség esetén természetesen felszerelhetőek rájuk. A férfi cross trekking verziók 28 colos kerekekkel vannak felszerelve, ami ideális kompromisszumnak számít az alacsony gördülési ellenállás és a jó tapadás között. A kényelemről a teleszkóp és az állítható magasságú kormányszár gondoskodik, ennek köszönhetően egyenes háttal élvezhetjük a biciklizést.

Hogy a legmeredekebb emelkedőkre is könnyen feltekerhessünk, és a lejtőkön, illetve sík terepeken egyaránt gyorsan haladhassunk, a férfi cross trekking kerékpárokon több sebességfokozatot állítására van lehetőségünk.

A férfi CROSS TREKKING KERÉKPÁR

A férfi trekking kerékpárt mindazoknak ajánljuk, akik akár munkába járáshoz, akár egy nagyobb túrához keresnek egy megbízható társat. Ez a modell mindkét esetben tökéletes megoldást jelent. Kényelmes nyergével és gyárilag szerelt kiegészítőivel nem kényszerülünk lemondani semmilyen komfortról.

Az alábbiakban a legfontosabb tudnivalókat tekintjük át a férfi cross trekking kerékpárok.

  1. A férfi CROSS TREKKING KERÉKPÁR FELÉPÍTÉSE

Mivel napjainkban már többféle árkategóriájú férfi cross trekking kerékpárok közül válogathatunk, így az elképzeléseink és az anyagi lehetőségeink függvényében megtalálhatjuk a számunkra tökéletes modellt.

Ránézésre, főleg üléspozíció tekintetében lényeges különbségeket nem fedezhetünk fel, mivel azok olyan területen jelentkeznek, mint például a váz anyaga, a fékrendszer és a hajtómű,a  teleszkóp, és az extra kiegészítők.

– A belépő kategória férfi cross trekking kerékpárjai általában acélvázas kialakítású, viszont már egyre több alu vázas modellel is találkozunk. Ez az egyszerű bringa sokak által megfizethető árkategóriában kapható olcsó rugós villával felszerelve. Több gyártó bizonyos modelleket igyekezett jobb fajta merev villával is piacra dobni.

Ballonosabb gumival a bringázás élménye még tovább javítható.

– A középkategóriájú férfi cross trekking kerékpár már megfelel gyermekülés, vagy nagy mennyiségű csomag rászerelésére is. Ezek a bringák 3x8-as, vagy 3x9-es váltórendszerrel, lezárható mozgású teleszkópvillával, egyes típusai ezen felül tárcsafékkel készültek.

– A felsőkategóriás férfi cross trekking kerékpárok már a legjobb minőségű váltó- és fékrendszerrel, és számos kényelmi extrával kápráztatja el a kétkerekűek szerelmeseit.

 

 

  1. A FÉRFI CROSS TREKKING KERÉKPÁR FELSZERELTSÉGE

Minden férfi cross trekking kerékpár gyárilag ellátott sárvédővel, kitámasztóval és csomagtartóval, illetve a KRESZ kötelező elemével, megfelelő világítással. A rendkívül praktikus, könnyű sárvédő, amely elengedhetetlen akár a városban, vagy a túrák alkalmával, ma már alu-plastic anyagból készül.

Lényeges különbség a különböző modellek között leginkább a csomagtartók kialakításában és tudásában található.

– Mindegyik csomagtartó, még az egyszerűbb biciklik acél modelljei is 25 kg-ig terhelhetők, hasonlóan az alumíniumból készültekhez, viszont az előbbiek nem alkalmasak a kerékpár oldalára rögzíthető túratáskák felszerelésére, mivel az acél csomagtartó egyszerű, 1, vagy 2 pálcás lábbal lett kialakítva, ehhez képest az alumínium csomagtartónál egy plusz keret, vagy extra sín akadályozza meg a táska küllők közé szorulását.

A csomagtartók világítással is felszerelhetőek a rajtuk található konzol segítségével.

– A régi típusú, dörzshajtásos dinamóhoz képest ma már egy sokkal csendesebb, hatékonyabb (időjárás-függetlenebb) változattal találkozhatunk, az agydinamóval, amely méltán örvend nagy népszerűségnek a kerékpárosok körében. Az alkonyatkapcsolós első lámpa is nagyon népszerű, mert nemcsak praktikus, hanem egyben kényelmes is – ahogyan az ezekbe épített állófény funkció is, amely egyszerre kapcsolja az első és hátsó lámpát is.

A navigációt, vagy lemerült mobiltelefonunkat az agydinamó és a beépített USB-csatlakozó segítségével akár menet közben is tölthetjük.

A régebben oly’ népszerű pumparögzítő szem napjainkra igazi különlegességgé vált, csak ritkán találkozunk vele, mivel már olyan sokféle pumpaméretet lehet kapni, hogy az eredeti funkcióját egyre nehezebben tudta betölteni.

  1. A FÉRFI CROSS TREKKING KERÉKPÁRRÓL MÁSKÉPP

Ahány kerékpáros, annyiféle igény merül fel a férfi cross trekking kerékpár felszereltségével és tudásával kapcsolatban. Érthető, ha férfi cross trekking bringát egy országúti bringás és egy montis egészen más szempontok szerint választana, elvégre más-más elképzelések vezérlik őket, mindketten a saját stílusukhoz viszonyítanák. Az eredeti elképzelésükhöz legtöbbször csak sűrű kompromisszumok árán jutnának el, ezért a gyártók igyekeztek ötvözni ezeket az egymástól igencsak eltérő stílusokat. Ennek a továbbgondolásnak az eredménye a felettébb praktikus gravel kerékpár is, ami külsőre inkább az országúti biciklivel mutat rokonságot, de a jól eltalált felszereltségének hála, még a keményebb terepen is remek szolgálatot tesz.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Ajánlott testmagasság
158 - 190
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Agydinamó
Fék típusa
Termék státusza