Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Felsőcsőtáskák

26termék126
26termék126

Felsőcsőtáska


Az apró, de annál szükségesebb tárgyak tárolására kiválóan alkalmas a kerékpáros felsőcső táska, amely egyfajta biciklis váztáska. Ezt a kerékpáros kiegészítőt a felsőcső elején, a kormány alatt lehet tépőzáras rögzítéssel elhelyezni. A tépőzár jó minőségű, a felfogatás pedig több ponton történik, így a rögzítés – amellett, hogy nagyon könnyen véghez vihető – kiválóan a helyén tartja a felsőcső táskát.


Kerékpáros felsőcső táskát több méretben lehet vásárolni, általában pénzt, igazolványokat, telefont, fényképezőgépet, és minden olyasmit szoktak benne tárolni, amire kézközelben szükség lehet. Keskeny kialakítása miatt nem képez légellenállást haladás közben.


A felsőcső táskák anyaga strapabíró, hisz mint minden kerékpáros táska, ezek is folyamatosan ki vannak téve a terhelésnek, a menetszél, a napsugárzás és a csapadék hatásainak. többnyire vízlepergető technikai anyagból készülnek, de vannak vízálló modellek is. Ezeknél a hegesztett varrások és vízálló cipzárak megakadályozzák a víz behatolását a táska belsejébe, nem kell az értékes holmik megázásától tartani.


A láthatóság növelése érdekében a gyártók igyekeznek minél több felületet kihasználni, ezért a kerékpáros felsőcső táskán is fényvisszaverő elemeket helyeznek el.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 390 Ft - 25 290 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
K
Termék státusza