Összecsukható kerékpár

Drága Kerékpáros Barátunk!

A Berguson kerékpárüzlet és szerviz betegség miatt zárva.

Az elmúlt hetekben a megbetegedések okozta folyamatosan csökkenő létszám mellett az utolsó pillanatig küzdöttünk, hogy ne kelljen bezárni, de mára a munkatársak 80%-át elérte a betegség.

A nyitás tervezett ideje 2021. március 11. csütörtök.

Mindezek mellett azt javasoljuk, hogy vásárlásodhoz inkább az online csatornánkat válaszd, amennyiben tisztában vagy az elképzeléseddel. 

Ha tanácsra, segítségre van szükséged a döntéshez, hívj bennünnket telefonon, ahol segítünk, de lehet, hogy kicsit többet kell majd várnod.

A weben megrendelt tételeket futárszolgálattal kiszállítjuk.
Köszönjük a megértésed: Bergusonék

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Összecsukható kerékpárEgy összecsukható kerékpár, régi emlékeket idéz sokakban, hiszen mindenkinek egyből, a váznál „félbe hajtható” Csepel camping kerékpárokat juttatja az eszébe. Kevesebben tudják azonban azt, hogy manapság is széles kínálat érhető el összecsukható kerékpárokból, bár igaz, hogy a gyártók azóta rengeteget javítottak kényelmi, és praktikussági szempontból ezen a kerékpár típuson.Miért keresik, és szeretik sokan az összecsukható kerékpárokat?


Az egyik fontos szempont, a tömegközlekedésen való utazás a kerékpárral. Ha utaztál már tömegközlekedési eszközön, buszon, villamoson, vagy akár vonaton a kerékpároddal, akkor tudod, milyen körülményes a normál méretű kerékpár szállítása a járműveken, ahol a szállítható csomagok, és eszközök mérete, erősen behatárolt.


De legyen szó akár utazásról, vagy munkahelyi kerékpár tároló hiányáról, vagy otthonunk méretéből adódó tárolási problémákról, az összecsukható kerékpár, minden esetben hasznos és praktikus társunk lesz.De milyen is ma egy igazi folding, azaz összecsukható kerékpár:A régebbi camping kerékpárokhoz képest, bizony igen nagy eltérések mutatkoznak. Még a Csepel is igen jelentős fejlesztéseket hajtott végre régi kerékpárjaihoz képest, ezáltal az új Csepel összecsukható kerékpárok napjainkban sokkal masszívabbak, tartósabbak, és megbízhatóbbak.
Összecsukható kerékpár váz:


Manapság egyre több gyártó helyezi előtérben az összecsukható kerékpárok fejlesztésénél, hogy a kerékpár összecsukása a váz bontása nélkül is megoldható legyen. Ezeket a kerékpárokat, bonthatatlan igen könnyű, ugyanakkor merev vázzal gyártják. A Bonthatatlan vázas összecsukható kerékpárok terhelhetősége a merev váznak köszönhetően, magasabb, mint az összehajtható vázú modelleknek, általában 100-110 kg testtömegig terhelhető, továbbá az élettartamuk is magasabb, a bontható vázas változatokkal szemben.Összecsukható kerékpár kerekek:


Összecsukható kerékpároknál 20’-as méretűnél nagyobb kerékmérettel nem készülnek, hiszen ennek a kerékpár típusnak a lényege, a kisméretűre történő összecsukás, és az ebből adódó egyszerű, és kényelmes hordozhatóság, kompaktság.


A kerékméret ne tévesszen meg senkit, hogy lassabb haladást eredményez, a 24’-es vagy a 26.-os méretekkel szemben, ezt a gyártók nagyobb áttételekkel, áttételes lánchajtással, vagy nagyobb első lánckerékkel küszöbölik ki. Városi használatnál sűrű megállásoknál és újra indulásoknál kifejezetten tökéletes kerékpár.


Ha szeretnél egy megbízható, hordozható összecsukható kerékpárt, nézz körül webáruházunkban, vagy látogass el Vihar utcai kerékpár üzletünkbe, és kérj további információt az összecsukható kerékpárokról, akik a számodra megfelelő modell kiválasztásában, és üzembe helyezésében is teljeskörű segítséget nyújtanak.