Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

MTB Fully 29” e-bike

33termék133
Hűségponttal is
megvásárolható
Szuper akció
-10
BikeSafe regisztráció
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
4 990 Ft 
4 500 Ft
33termék133

Az MTB Fully 29” e-bike egy olyan típusú elektromos teljesen felfüggesztett hegyikerékpár, amely a hegyikerékpározáshoz tervezett, és 29 colos méretű kerékmérettel rendelkezik. Ezek a kerékpárok általában rendelkeznek egy erős elektromos motorral és akkumulátorral, valamint teljes felfüggesztéssel, hogy könnyebben és hatékonyabban lehessen velük közlekedni hegyi terepen, emelkedőkön és technikás lejtőkön.

Néhány jellemzője az MTB Fully 29” e-bike-oknak:

  1. Teljes felfüggesztés: Az MTB Fully 29” e-bike-ok rendelkeznek egy teljes felfüggesztésű vázzal és teleszkópvillával, valamint egy hátsó rugózással, hogy jobb tapadást és irányíthatóságot biztosítson a hegyi terepen, és elnyelje az ütéseket és rázkódásokat.
  2. Erőteljes motor és akkumulátor: Ezek a kerékpárok általában rendelkeznek egy erős elektromos motorral és nagy kapacitású akkumulátorral, amelyek lehetővé teszik a kerékpáros számára, hogy könnyebben és hatékonyabban haladjon emelkedőkön és hosszabb távokon is.
  3. Túlméretezett fékek: Az MTB Fully 29” e-bike-ok általában túlméretezett fékrendszerekkel rendelkeznek, hogy biztosítsák a hatékony fékezést a meredek lejtőkön és technikás terepeken is.
  4. Aggresszív geometria: Ezek a kerékpárok általában rendelkeznek egy agresszív geometriával, ami lehetővé teszi a hatékonyabb és dinamikusabb tekerést hegyi terepen. Ez növeli a kezelhetőséget és a vezetési élményt.
  5. MTB-specifikus kiegészítők: Sok MTB Fully 29” e-bike tartalmaz különböző MTB-specifikus kiegészítőket és tartozékokat, mint például terep gumiabroncsok, dropper ülésoszlop, kormányra szerelhető vezetőtábla és extra rögzítési pontok, amelyek növelik a kényelmet és a funkcionalitást hegyikerékpározás közben.

Az MTB Fully 29” e-bike-ok ideálisak hegyikerékpározáshoz és kalandos terepek felfedezéséhez, mivel képesek kezelni a nehéz terepviszonyokat és segítenek a kerékpárosnak felfedezni az új kihívásokat és kalandokat. Segítenek a kerékpárosnak élvezni a hegyikerékpározás izgalmait, miközben támogatják az aktív életmódot és az egészséges életmódot.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Motor működési elve
Ajánlott testmagasság
170 - 177
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Motor elhelyezkedése
Motor gyártója
Akkumulátor kapacitása (Wh)
625 - 750
Fék típusa
Termék státusza