Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Gyermek e-bike

3termék13
Hűségponttal is
megvásárolható
Szuper akció
-10
BikeSafe regisztráció
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
4 990 Ft 
4 500 Ft
3termék13

A gyermek e-bike egy olyan típusú elektromos kerékpár, amelyet gyerekeknek terveztek, hogy könnyebben és szórakoztatóbban tekerhessenek. Ezek a kerékpárok általában kisebb méretűek és könnyebbek, hogy megfeleljenek a gyerekek fizikai méretének és erejének. Az elektromos motor és akkumulátor segítségével könnyebbé válik a tekerés, különösen emelkedőkön és hosszabb távokon.

Néhány jellemzője a gyermek e-bike-oknak:

  1. Kisebb méret és könnyű súly: A gyermek e-bike-ok általában kisebb méretűek és könnyebbek, hogy megfeleljenek a gyermekek testméretének és erősségének. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy könnyebben és kényelmesebben vezessék a kerékpárt.
  2. Alacsonyabb sebesség és teljesítmény: Ezek a kerékpárok általában alacsonyabb sebességgel és teljesítménnyel rendelkeznek, mint a felnőtteknek szánt e-bike-ok, hogy biztonságosabbak legyenek a gyerekek számára.
  3. Biztonsági funkciók: A gyermek e-bike-ok általában biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint például sebességkorlátozó, fékérzékenység és gyermekbiztos vezérlőpanel, hogy biztonságosabbá tegyék a gyerekek számára a tekerést.
  4. Kényelmes kialakítás: Ezek a kerékpárok általában kényelmes üléspozíciót és kormányzást kínálnak, hogy a gyerekek kényelmesen és stabilan tudjanak tekerés közben.
  5. Játékos design: A gyermek e-bike-ok gyakran rendelkeznek játékos designnal és színekkel, hogy vonzóvá tegyék őket a gyerekek számára, és még inkább ösztönözzék őket a tekerésre.

Fontos megjegyezni, hogy a gyermek e-bike-okat mindig a gyerek korának és képességeinek megfelelően kell kiválasztani, és mindig szükség van felnőtt felügyeletre a kerékpározás során. Ezek a kerékpárok segíthetnek a gyermekeknek felfedezni a kerékpározás örömét, miközben támogatják az aktív és egészséges életmódot.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Motor működési elve
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Motor elhelyezkedése
Motor gyártója
Fék típusa
Termék státusza