Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Hátsó kerék

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


18termék118
Hűségponttal is
megvásárolható
Shimano WHR501 országúti hátsó kerék
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 10-15 nap
Agyrögzítés típusa:
Shimano HG
Rendelhető
46 990 Ft 
Online ár: 43 231 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Shimano WHRS330 országúti hátsó kerék
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 10-15 nap
Agyrögzítés típusa:
Shimano HG
Rendelhető
75 990 Ft 
Online ár: 69 911 Ft
18termék118

Ismerd Meg az Hátsó Kerék Jelentőségét a Kerékpározásban!

Az Hátsó Kerék az egyik legfontosabb alkatrész a kerékpáron, amely lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy hajtsa a kerékpárt és irányítsa a sebességváltást. Ez az alkatrész közvetlenül befolyásolja a kerékpár teljesítményét és a kerékpározási élményt.

Mi Is Az a Hátsó Kerék?

Az Hátsó Kerék az a kerékpáron található kerék, amelyet a hátsó villa vagy vázrész rögzít. Ez az alkatrész általában nagyobb átmérőjű és szélesebb, mint az első kerék, és lehetővé teszi a kerékpár hajtását és mozgását.

Miért Fontos az Hátsó Kerék?

  1. Hajtás: Az optimális hátsó kerék lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy hajtsa a kerékpárt és felelős legyen a sebességváltásért, javítva a kerékpározási élményt és hatékonyságot.
  2. Stabilitás: A jó minőségű hátsó kerék növeli a kerékpár stabilitását és egyensúlyát, ami fontos a sima és hatékony kerékpározás szempontjából.
  3. Teljesítmény: a hátsó kerék minősége és állapota közvetlenül befolyásolja a kerékpár teljesítményét és hatékonyságát, ezért fontos, hogy megfelelően karbantartsuk és gondozzuk ezt az alkatrészt.

Hogyan Válassz Megfelelő Hátsó Kereket?

  1. Méret: Győződj meg arról, hogy a választott hátsó kerék megfelelő méretű és kompatibilis a kerékpárod vázával és hátsó villa méretével.
  2. Anyag: Válassz olyan hátsó kerék alkatrészt, amely minőségi anyagból készült, például alumíniumból vagy karbonból, és tartós és megbízható a hosszú távú használat során.
  3. Kiegészítők: Fontos, hogy figyelj a választható kiegészítőkre és kompatibilis alkatrészekre, például lánckerekekre vagy fékekre, hogy teljes mértékben kihasználhasd az hátsó kerék potenciálját.

Indulj El a Kerékpározásra a Megfelelő Hátsó Kerékkel!

Az Hátsó Kerék elengedhetetlen alkatrész a kerékpár hajtásához és irányításához. Válassz megfelelő Hátsó Kerékkel a kerékpárodra, és élvezd a sima és hatékony kerékpározást!

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Tengely kapcsolat
Agyrögzítés típusa
Helyzet
Papucstávolság (mm)
Kerékméret
Féktárcsa rögzítése
Termék státusza