Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

GT

8termék18
8termék18

GT

A GT nevű amerikai márkát, Gary Turner hegesztőmérnök, és Richard Long kerékpárüzlet-tulajdonos alapította 1974-ben. A Triple Triangle vázforma számít a márka védjegyének, ahol nem a nyeregvázcső-felsőcső találkozásba futnak be a támvillák, hanem a nyeregvázcsövet lejjebb metszik, a felsőcsőbe pedig csupán ezután csatlakoznak, kimetszve a kerékpárvázak klasszikus két háromszöges formájából egy harmadik háromszöget. Ezáltal a kerékpár hátsó része merevebbé válik, amelynek eredménye a fokozott irányíthatóság és hajtáshatékonyság.

A GT több versenyzőt is támogat, BMX versenyek, freestyle BMX és hegyikerékpár csapata is van. 1987 óta tagja az utóbbinak Hans Rey, aki a Mountain Bike Hall of Fame tagjai közé is bekerült.

Ahogy a cég mottója fogalmaz: „A GT története egyszerű: sebesség, sebesség, és még több sebesség. A GT névadója, Gary Turner által 1974-ben gyártott első BMX verseny bringák valamelyikétől kezdve a modern karbonszálas teremtményeinkig, amik újraértelmezik a ’pokolian gyors’ fogalmát, egy jó gazdag örökséget építettünk fel versenyzésből, nyerésből, és mégsem vesszük magunkat túl komolyan. Mint cég, elmúltunk 30, de olyanok vagyunk, mint egy 18 éves. És ezt nem is csinálnánk másként.”

A GT széles és megbízható termékei a Berguson választékában is megtalálhatók. Böngésszen kedvére a webáruházunkban, vagy keresse fel személyesen az úbuai Vihar utcában található szaküzletünket, szakértő kollégáink mindenben a segítségére lesznek a válogatás és a vásárlás közepette, hogy egy megbízható márka elégedett tulajdonosává válhasson.

Szűrés
Gyártó
Évjárat
Nem
Szín
Ajánlott testmagasság
178 - 188
Termék státusza