Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Adriatica

"ADRIATICA AZ OPTIMIZMUS ÜZENETE"

 

adriatica-logo.jpg
 

 

Az Adriatica logója már sejteti, milyen életérzést kíván átadni az Adriatica a kerékpárjaival: azúrkék tenger, vitorláshajó, szabadon szárnyaló madarak.

A cég 1946-ban született Pesaro történelmi központjában, Umberto Cardinali lelkesedésének és kezdeményezésének köszönhetően.

A kerékpár, ez az egyszerű és népszerű közlekedési eszköz a vágyakozás, és a szabadság szimbólumává vált a II. világháború utáni Itáliában.

 

Cardinali 1970-ben Luigi Domenicucci-nak adta el a céget ,aki már ekkor elismert szakember volt a kerékpárépítés területén, és aki kitartóan, szakszerűen és kiváló üzleti érzékkel folytatta Cardinali munkáját, és tette családja segítségével nemzetközileg is elismertté az Adriatica nevet. Kerékpárjaikban ötvözték az olasz kerékpárgyártás hagyományait a legmodernebb technikai újdonságokkal.

Az Adriatica már több mint 20 éve gyártja termékeit Pesaro-ban az új üzemében, mindezt a legszigorúbb ellenőrzések mellett, hogy a kerékpárosoknak garantálhassák a megbízható minőséget.

 

Az Adriatica forgalmazójának, a Bikefun-nak köszönhetően 2018-tól már nálunk is kaphatóak a sokféle színben és mintával kapható Adriatica városi kerékpárok.

Sokféle terméknek megtaláljátok nálunk a férfi és női változatát is, melyek  férfi illetve női színekben pompáznak, de van színben egyforma is, ez utóbbi tökéletes választás lehet azon párok számára, akik ily módon is szeretnék összetartozásukat kifejezni:

adriatica-week-end-ffi.png

adriatica-week-end-noi.png

A képeken az Adriatica Week End 2018-as városi kerékpárok férfi illetve női változata látható, melyeket kerékpárboltunk kínálatában is megtalálhattok.

Romantikus lelkű hölgyeknek kifejezetten ajánljuk az Adriatica női városi kerékpárjait, nagyon szép élénk színekben kaphatóak, de azok is megtalálják választásukat, akik inkább a visszafogottabb, pasztellesebb árnyalatok kedvelői, mint a halvány almazöld, barackszín, vagy a homokszín.

 

 

 

KERÉKPÁROK FELSZERELTSÉGE

A Touring széria modelljeit azon vásárlóinknak ajánljuk, akik szeretik a hagyományos vonalvezetést.  Tartós és egyszerű, funkciójában könnyen kezelhető váltórendszerű, és minden élethelyzetre megfelelő csomagtartóval felszerelt kerékpárok. Csomagtartói alkalmasak a városi közlekedés mellett túrázásra is, mivel azok tökéletesek a nagyméretű túratáskák rögzítésére is.

Női modellek többsége fém hálós, fix. rögzítésű kosárral rendelkeznek, melyekben a kézitáska mellett akár kisebb méretű kutyát is magukkal vihetnek.

 

 

A Touring széria mellett az Adriatica Vintage kerékpár is ugyanazzal a váltórendszerrel van szerelve, ami egyszerűen kezelhető és karbantartható, mégis megbízható, és hosszú élettartamot ígér.

Az Adriatica Vintage kerékpárokat azoknak ajánljuk, akik a modern gyártástechnika mellett a klasszikus formák kedvelői.

Láncváltós modelljeik mellett a megbízható és könnyen kezelhető agyváltós női változat is elérhető, ez a Danish Nexus ami 6 sebességfokozatával nem csak városi közlekedésre alkalmas, de rövidebb túrázásra is könnyen használható.

 

Az Adriatica figyel a részletekre, és a szabályokra is, ezért minden városi kerékpárját lámpával felszerelve kínálja, arra is figyelve, hogy a lámpa stílusában is passzoljon a kerékpárhoz.

A kerékpározást, -akár hétvégi kikapcsolódásról beszélünk, akár mindennapi közlekedésről-, elronthatja a kerékbe vagy láncba beakadt szoknya, vagy egy összepiszkolódott nadrág, ezért az Adriatica minden kerékpárjára stílusában, formájában és még színben is illő láncburkolatot szerelt, mely megvédi a ruházatunkat, bizonyos modelleket ezen felül szoknyavédővel is ellátott.

Ezek az apróságok emelik ki az Adriatica kerékpárjait a többi márka városi kerékpárjai közül!