Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Szemüveg Kiegészítő

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


2termék12
2termék12

BICIKLIS SZEMÜVEG KIEGÉSZÍTŐK 

Az outdoor sportok kedvelőinek nagy százalékával megesik, hogy a szemüveglencse karcos lesz, megsérül, elveszik egy kiegészítője (például egy lencse, az orrnyereg vagy a gumis pánt), de az is megeshet, hogy egyszerűen csak újabb igények merülnek fel és további kiegészítőkre van szükség. 

Rendeltünk már az évek során pótlencsét, pótszárat, orrnyerget, keretet, tokot, pántokat, de törlőt is is az egyes márkák gyártóitól. 

Tudjuk: egy jó minőségű biciklis szemüveg nem olcsó mulatság, ezért pláne megéri szükség esetén csak kiegészítőket rendelni hozzájuk. Jó tudni, hogy pótlencse fix lencsés biciklis napszemüvegbe és a cserélhető lencsés kerékpáros szemüvegbe is rendelhető. Néhány kiegészítőt megtalálsz webshopunkban, de üzletünkben is tartunk egyet s mást, de biztosíthatunk róla, hogy a nagy gyártók (mint a Kellys, Rudy Project, BikeFun, BBB, Merida, Casco, Uvex) értékesítő partnerei sem lepődnek meg a vásárlói kéréseken, amennyiben tudnak, mindent beszereznek nekünk.

Ha kiegészítőkről és tartozékokról van szó, ne csak a napszemüvegedre gondolj: biciklis kiegészítők széles választéka vár nálunk, de kütyü-témában is otthon vagyunk, nem tagadjuk, ha betérsz hozzánk, a kerékpáros computerekről is hosszasan tudunk beszélgetni.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 071 Ft - 3 861 Ft
Gyártó
Alkategória