Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Tisztítószerek, ápolószerek

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


Hűségponttal is
megvásárolható
Acor AOS-2601 vázvédő
Ajánlataink:
Online ár
Rendelhető
1 790 Ft 
Online ár: 1 611 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Kellys Premium Lube tube 100 gr
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
2 290 Ft 
Online ár: 2 061 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Kellys kéztisztítószer
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron
Raktáron
2 590 Ft 
Online ár: 2 331 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
KTM Neoprén láncvilla-védő
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
4 390 Ft 
Online ár: 3 732 Ft
 

Tisztítószer, ápolószer


A kerékpáros számára a technikai ruházat viselése nagyon kényelmessé teszi a sportolást, mert optimális komfortérzetet biztosít: elvezeti az izzadságot, télen meleget ad, nem csúszik le és fel tekerés közben, nem dörzsöl, nincsenek kényelmetlen, vastag varrásai. De ahhoz, hogy a speciális ruházat sokáig megőrizze minőségét (rugalmasságát, technikai tulajdonságait), speciális ápolást is igényel.


Kifejezetten ezeknek az anyagoknak a védelmére vásárolhatóak különböző tisztító- és ápolószerek. A hagyományos mosószerek rontják a technikai anyagok légáteresztő, nedvességelvezető és esővédő tulajdonságait, sőt a rendszeres, hagyományos mosószerrel történő mosás meg is szüntetheti a ruházat professzionális képességeit.


A Bergusonnál megvásárolható tisztítószerek tökéletes ápolást biztosítanak az anyagnak, növelik annak hatékonyságát, mert pl. olyan adalékanyagot tartalmaz az ápolószer, amely felfrissíti pl. az anyag impregnáltságát. Alkalmasak a szintetikus töltőanyag tisztítására is. A speciális mosószer mellett alacsony hőmérsékleten: 30°C-on is lehet mosni az anyagokat, mivel a magas hőmérséklet nem befolyásolja a tisztítószer hatásfokát.


Az impregnálószerek is fontos ápoló funkciót látnak el. Nem csökkentik a technikai anyag légáteresztő képességét, viszont kiválóan erősítik a nedvességgel szembeni ellenállást, szennyeződéstaszító tulajdonságúak.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó