Női kerékpárok

Női kerékpár választási tanácsok, hogy Te is a megfelelő bringán tekerhess.

Ha Te hölgy vagy, és most állsz kerékpárvásárlás előtt, akkor segíteni szeretnénk, hogy az igényeidnek leginkább megfelelő női kerékpárral vághass neki a 2020-as, kerékpáros időszaknak.

Csokorba gyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, az elmúlt 5 év és 25 éves kerékpár forgalmazói tapasztalatunkat, hogy melyik típus számodra a legmegfelelőbb, valamint eláruljuk melyik márkákat keresték hölgytársaid, az elmúlt években.

Kerékpárvásárlás előtt, a legfontosabb kérdés, milyen célra keresel női kerékpárt!

Ez az első, és legfontosabb eldöntendő  kérdés, és bizony nem a váz színe.

Ha városi lány vagy, és mindennapos használat, közlekedés, és bevásárlás lesz a napi feladata a kerékpárodnak, és az igazi női szépséget, kecses vonalakat, és a vidám színkavalkádot keresed, akkor neked egy csodaszép, romantikusan elegáns, városi női kerékpárra van szükséged.

Bizony, ezek azok, a szép, ejtett vázas, kiskosaras, csomagtartós szépségek, amik ötvözik az eleganciát, és a régebbi jellegzetes, "igazi kerékpár" formát, a megjelenésükben. Ismert még holland kerékpár-ként is, és minden szempontból, a városi közlekedési igényekre lett kialakítva. 

Szinte minden gyártó kínálatában, megtalálhatóak, a női városi kerékpárok. Neked már csak a megfelelő méretet, színt, és a kiegészítőket kell hozzá összeválogatnod.

Ha viszont a hosszabb túrákat, hegyen völgyön bringázást kedveled, és inkább családdal, baráti társasággal tesztek hétvégente, vagy nyáron, több napos bicikli túrákat, úgy a Te számodra egy MTB, vagy trekking kerékpár lesz az ideális útitárs.

Ezek a kerékpárok, kialakításukban, sebességfokozatukban, mind, mind a kényelmes, haladást, és a megfelelő testtartást biztosítják számodra, hosszabb, túrázó kerékpározás közben.

Ha a hegyvidéknek vágnál neki, akkor a Te biciklid egy MTB-t, 

Ha viszont sík terepen, kisebb emelkedőkön több km-es, akár több napos kerékpártúra a cél, akkor egy túratrekking kerékpárt érdemes beszerezned.

És most nézzük azokat a bringákat, amiket igazi sport lady-knek ajánlunk. Ezekkel a kerékpárokkal, könnyen, és szórakoztató módon tudunk, formás combokat és popsit "tekerni" magunknak.

Ha magadra ismertél, akkor válassz egy országúti, fixi (örökhajtós), vagy kifejezetten fitness női kerékpárt. 

Mind a három típus, könnyű, keskeny kerekű, kifejezetten sport célra fejlesztett kerékpár típus.

Használd napi szinten, egyenes vagy emelkedős, sík terepen, és élvezd, ahogy közben, napról, napra formálódik a combod, vádlid, a csípőd, és a popsid. Sportolj kerékpárral, ami az alakformálás mellett, fejleszti az állóképességedet, a tested oxigénellátását, és a keringésedet is helyreállítja.

Mivel a kerékpározás a "legizzasztóbb" sport, tehát itt a legnagyobb a szervezet vízvesztesége, ezért gondoskodj a folyamatos folyadékpótlásról, tiszta szűrt vízzel, vagy izotóniás sport italokkal.

A fentiekben bemutatott típusokból, az elmúlt 5 évben, a Csepel, Merida, Gepida, Kellys, CUBE márkák voltak a legkeresettebbek, de üzletünkben és kerékpár webáruházunkban, további szuper márkák kínálatából is választhatsz.  Bármelyiket választod is, biztosan egy szuper innovatív, kiváló ár/érték arányú kerékpár tulajdonosa leszel. 

Női kerékpárodhoz, nálunk továbbá, minden kiegészítőt, felszerelést, és női kerékpáros ruházatot egy helyen beszerezhetsz.

2019-2016 közötti modelljeinket, nagy kedvezménnyel és menetkészen tudod üzletünkben, vagy kerékpár webáruházunkban beszerezni.

A választásnál kérd szakértő munkatársaink segítségét, hogy a legszuperebb bringával tekerhesd végig a következő éveket.