Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Országúti e-bike

1termék11
Hűségponttal is
megvásárolható
Szuper akció
-10
BikeSafe regisztráció
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
4 990 Ft 
4 500 Ft
1termék11

Az országúti e-bike egy olyan típusú elektromos kerékpár, amelyet az országúti kerékpározáshoz terveztek. Ezek a kerékpárok általában könnyű és aerodinamikus kialakítással rendelkeznek, hogy lehetővé tegyék a hatékony és gyors közlekedést az országúti utakon, miközben az elektromos motor segítséget nyújt a tekerés során.

Néhány jellemzője az országúti e-bike-oknak:

  1. Könnyű és aerodinamikus kialakítás: Az országúti e-bike-ok általában könnyű és aerodinamikus kialakítással rendelkeznek, hogy minimalizálják a légellenállást és maximalizálják a sebességet.
  2. Erős elektromos motor: Ezek a kerékpárok általában rendelkeznek egy erős és csendes elektromos motorral, amely lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy könnyebben és hatékonyabban haladjon előre, különösen emelkedőkön és szél ellenében.
  3. Hosszú hatótávolságú akkumulátor: Az országúti e-bike-ok általában hosszú hatótávolságú akkumulátorral rendelkeznek, amely lehetővé teszi a hosszabb távokon történő tekerést anélkül, hogy aggódni kellene az akkumulátor lemerülése miatt.
  4. Integrált kiegészítők: Sok országúti e-bike integrált világítást, sebességmérőt és más kényelmi és biztonsági funkciókat kínál, hogy még kényelmesebbé és biztonságosabbá tegye a kerékpározást.
  5. Kényelmes üléspozíció: Az országúti e-bike-ok általában kényelmes üléspozíciót kínálnak, amely lehetővé teszi a hosszabb távokon történő kényelmes tekerést anélkül, hogy túlzottan megterhelő lenne a hát és a vállizmok számára.

Az országúti e-bike-ok ideálisak azoknak, akik szeretnének gyorsan és hatékonyan közlekedni az országúti utakon, miközben élvezik az elektromos segítség nyújtotta előnyöket. Segítenek a kerékpárosnak könnyebben és kényelmesebben áthaladni hosszabb távokon, valamint felfedezni az új utakat és tájakat.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Motor működési elve
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Motor elhelyezkedése
Motor gyártója
Fék típusa
Termék státusza