Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

CTM

CTM KERÉKPÁROK SZÉLES VÁLASZTÉKA A BERGUSONNÁL

 

Válassz egy szuper utitársat magadnak, a CTM kiváló ár/érték arányú kerékpárjai közül üzletünkben, vagy kerékpár webáruházunkban.

Díjmentes beüzemeléssel, hűségpontokkal, és teljes körű szaktanácsadással várunk.

 

Mint összes ismert kerékpár márka, úgy a CTM is kiemelt hangsúlyt fektet a női kerékpárosok igényeinek figyelembe vételével, hölgyeknek szánt kerékpárokkal. CTM  női kerékpárok széles választékával várunk, kerékpár üzletünkben, és webáruházunkban egyaránt.

CTM kerékpárodhoz, egész évben elérhető üzletünkben a kerékpár szerviz szolgáltatás , és állandó kerékpár alkatrész utánpótlást találsz kínálatunkban.

A Bergusonnál ezen felül, márkás  kerékpáros ruházat is beszerezhető,  a legkedveltebb  kerékpáros ruházat gyártók kínálatából. Ennek köszönhetően, nálunk egy helyen szerezhetsz be mindent, ami a feledhetetlen, biztonságos, és kényelmes kerékpározáshoz szóükséges.

Szívesen bringáznál az idén egy CTM biciklin?  Várunk szeretettel, gyere és nézz szét webshopunk  akciós kerékpár  választékában. vagy látogass el üzletünkbe személyesen de érdeklődhetsz telefonon is a tavalyi modellek kedvezményes árairól, munkatársaink készségesen állnak rendelkezésedre.

 Berguson partner a bringázásban!