Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Országúti cipő

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


37termék137
37termék137

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁROS CIPŐ

Az SPD-rendszerű MTB cipők mellett kínálatunk oroszlánrészét a Northwave és Shimano országúti kerékpáros cipők teszik ki. Óriási raktárkészlettel rendelkezünk, és partnereinknek köszönhetően további modellek beszerzése sem jelent problémát, akár ritkább, prémium cipőre vagy kivételes cipőméretre essen is a választásod.

Ha országúti biciklid van (vagy most keresed az első outid), de főleg városi közlekedésre, kirándulásokkal egybekötött túrázásra használod, akkor inkább a becsatolós, klipszes rendszerű, nem teljesen lapos talpkialakítású cipőket javasoljuk. 

Ha igazi outis vagy, akkor viszont egyértelműen a merev, karbon talpú, Look kötésű modellek között fogod megtalálni azt a darabot, amellyel könnyebben kihozhatod magadból és a biciklidből a maximumot! 

Ha még bizonytalan vagy, hogy milyen pedálrendszer és milyen cipő lenne számodra a legoptimálisabb, ugorj be az üzletünkbe és ingyenes, személyes tanácsadás keretein belül kollégánk segít kiválasztani a kerékpárodhoz és a kerékpározási szokásaidhoz leginkább megfelelő rendszert, és természetesen a hozzá illeszthető biciklis cipőt is.

A merevtalpú országúti biciklizéshez használt cipők úgy vannak kialakítva, hogy a lehető leghatékonyabb legyen velük mind a “húzás”, mind pedig a “tolás”, semmi felesleges részlet nincs rajtuk, ezért például sétáláshoz egyáltalán nem komfortos viselet.

Ha télen is rendszeresen pattansz az országúti brinád nyergébe, nagy gyakorlattal rendelkezel hideg időben való edzésben, akár versenyzésben is, akkor érdemes lehet beszerezned és téli országúti kerékpáros cipőt,  például egy Northwave Celsius R Arctic GTX modellt, mely víz- és szélálló felsőrésszel készül, ill. különleges, négyrétegű talpbetéttel védi a lábad a hideg időben.

Ha csak időnként használod a téli hidegben odakinn a kerékpárod, akkor gondold végig, hogy jobban megéri-e egy biciklis kamáslit beszerezned a szokásos, tavasztől őszig használd biciklis cipődre. 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
23 391 Ft - 147 591 Ft
Alkategória
Gyártó
Szín
Stopli kompatibilitás
Női specifikus
Szezonalitás
Cipő méret
Záródás