Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Fitness e-bike

2termék12
Hűségponttal is
megvásárolható
Szuper akció
-10
BikeSafe regisztráció
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
4 990 Ft 
4 500 Ft
2termék12

A Fitness e-bike egy olyan típusú elektromos kerékpár, amelyet elsősorban fitnesz és egészségügyi célokra terveztek. Ezek a kerékpárok általában könnyűek, kényelmesek és sokoldalúak, és lehetővé teszik a kerékpáros számára, hogy kényelmesen és hatékonyan mozogjon a városban vagy az útvonalakon.

Néhány jellemzője a Fitness e-bike-oknak:

  1. Alacsony súly és kényelmes kialakítás: A Fitness e-bike-ok általában könnyűek és kényelmesek, ami lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy hosszabb távokon is kényelmesen és stabilan üljön. Ezek a kerékpárok általában kényelmes üléspozíciót kínálnak, ami lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy kényelmesen tekerjen hosszabb távokon is.
  2. Erőteljes motor és akkumulátor: A Fitness e-bike-ok rendelkeznek egy erőteljes elektromos motorral és egy nagy kapacitású akkumulátorral, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan haladhat a kerékpáros még nehezebb terepen is. Ezek a kerékpárok lehetővé teszik a kerékpáros számára, hogy növelje az edzés intenzitását és hatékonyságát azáltal, hogy többet teker.
  3. Sportos geometria: A Fitness e-bike-ok általában sportos geometriával rendelkeznek, ami lehetővé teszi a hatékonyabb és dinamikusabb tekerést. Ez növeli a sebességet és a hatékonyságot, valamint növeli az edzés intenzitását.
  4. Kiegészítők és tartozékok: Sok Fitness e-bike tartalmaz különböző kiegészítőket és tartozékokat, mint például sárvédők, csomagtartók, világítás és csengők, amelyek növelik a kényelmet és a biztonságot a kerékpározás során.
  5. Fitness funkciók: Néhány Fitness e-bike tartalmazhat olyan funkciókat, mint például pulzusmérés, távolság- és sebességmérés, amelyek segíthetik a kerékpárost az edzések hatékonyságának és fejlődésének nyomon követésében.

A Fitness e-bike-ok ideálisak mindennapi edzéshez és fitnesz célok eléréséhez, mivel könnyen kezelhetők, erőteljesek és kényelmesek. Segítenek a kerékpárosnak javítani az állóképességét, növelni az energiaszintjét és egészségesebb életmódot élni.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Motor működési elve
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Motor elhelyezkedése
Motor gyártója
Fék típusa
Termék státusza