Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kellys

A Kellys kerékpár története

 

Kellys története 1991-ben Szlovákiában kezdődött a Piestany tó mellett. Egy testvérpár, Peter és Braňo Divinec, nagyon sok időt töltött a szlovák hegyekben kerékpározva, tele voltak energiával és szenvedéllyel a kerékpárok iránt, és úgy döntöttek, ezt az érzést a többi emberrel is megosztják, és létrehoznak egy saját kerékpáros céget.

A vállalkozásuk egy szerény kerékpárkölcsönzővel indult, mindössze 10 db kerékpárral, amiket nyár végén értékesítve, felismerték a piaci rést, és látták, mennyire nincs egyensúlyban a kereslet és kínálat, ekkor határozták el, hogy komolyabban foglalkoznak a kerékpárokkal.

A Kellys meghatározó évszámai: 

 • 1991-ben megalapították a Mamma Sro.-t, majd megkezdődött az olcsóbb Kellys kerékpárok, illetve azok őseinek importja a távol-keletről (Alpina, Admiral, Lincoln).
 • 1994-ben a Mamma Sro. levédette a Kellys márkanevet, és megépült a kerékpárok szerelőcsarnoka.A befektetett energia, a küldetés érzése, és a kemény munkaórák meghozták a sikert, és a vállalat gyors fejlődését: a kezdetektől mindössze két évre volt szükségük ahhoz, hogy cégük elérje a 30ezer darabos forgalmat.Ez a fejlődés tette lehetővé a Divinec testvérek további ambiciózus projektjeinek megvalósítását.
 • A következő években a szlovákiai összeszerelő üzemet megalapozták, és a Kellys márka külföldön (a lengyel és cseh piacokon) is elismertté vált.
 • 2000-ben valóra vált Peter és Brano legnagyobb álma: a Kellys kutatási és fejlesztési részlege által létrehozott első kerékpár létrejött. A testvérek a kezdet kezdetétől úgy gondolták, hogy a kerékpár tervezése és gyártása nem csupán az alkatrészek összekapcsolását jelenti, véleményük szerint ez jóval több annál: minden kerékpárnak küldetése van.Ebben az évben 25-féle saját tervezésű Kellys kerékpár került piacra, összesen 6000 db-ot sikerült értékesíteni, 100000 alsókategóriás kerékpár mellett.
 • 2001-re 10.000 db-ra nőtt az eladott Kellys kerékpárok száma, 2002-re ez a szám már elérte a 16.000-et.
 • 2003-ban megjelentek a Kellys kerékpárok mind a lengyel, mind a magyar illetve cseh piacokon is, ezzel az eladott kerékpárok száma 2004-ben 40.000 db-ra nőtt, a legsikeresebb évben pedig, 2009-ben 88.000 db talált gazdára.
 • 2010-ben a cég neve Mamma Sro.-ról Kellys Bicycles-re változott.
 • 2011-re sikerült a Kellysnek az igényes német piacot is meghódítani a Kellys MTB kerékpárok műszaki tartalmának fejlesztésével.

Kellys történelme azt mutatja, hogy ahhoz, hogy valódi kerékpáros céget hozzunk létre, a kerékpárok iránt becsületes és elkötelezett szenvedélyre van szükség.

Ez az egyetlen módja annak, hogy a legjobb kerékpárokat hozzuk létre, amelyek megfelelnek a valódi kerékpárosok igényeinek, tökéletesen teljesítve a küldetést, amelyre a kerékpárok hivatottak.

A Kellys hisz abban, hogy minden Kellys kerékpárnak megvan a saját küldetése, és abban is, hogy a világszerte eladott kerékpárok milliói bizonyítékul szolgálnak arra, hogy az ügyfelek is hisznek a Kellysben.

A napjainkban már több mint 150 modellt kínáló Kellys világszerte 35 országba exportál kerékpárokat, mindenütt nagy népszerűségnek örvendve.

A Kellys széles kínálatában megtalálhatóak a

 • MTB
 • cross trekking
 • trekking
 • országúti
 • fitness
 • city
 • dirt
 • junior kerékpárok is. 

Kerékpárjaira a Kellys a kötelező 1 éven túl regisztrációval újabb 4 éves vázgaranciát biztosít.

Bár a Kellysről kiváló minőségű kerékpárok jutnak az emberek eszébe, a cég kerékpárok mellett a kerékpáros ruházat és egyéb kiegészítők fejlesztésére is nagy figyelmet fordít. Sárvédőtől a csomagtartóig, csengőtől a nyeregig mindennel felszerelhetjük kerékpárunkat, mindezt hatalmas választékból válogatva.

A kerékpárosok nagyon szeretik a jó ár- értékarányú ruházata és védőfelszerelései miatt, melyek minden stílushoz megtalálhatóak, túrázástól egészen a versenyzésig. A kedvező árat annak is köszönhetjük, hogy a termékeiket közvetlenül a gyártótól vásárolják meg a kereskedők, kihagyva a költségnövelő forgalmazói közvetítést.

A ruházat minősége sem marad el a kerékpárokétól, maximális kényelmet nyújtanak minden jellegű felhasználáshoz. A mezek testhezálló, lélegző anyagból készültek, melyek elvezetik a felesleges nedvességet, hogy a tekerés mindvégig komfortos legyen. A Kellys kerékpáros mez hátulját zsebekkel látták el, így akár energiaszeletet, tömlőt, vagy más apróságot magunkkal vihetünk az útra, a betéttel ellátott elasztikus nadrág pedig a megfelelő kényelemről gondoskodik.

Ha Te is a Kellys márka termékeit választanád, akkor Kellys márka webáruházunkban teljes kínálatot találsz.

kellys.jpg

Napjainkban szinte az összes kerékpár márka, igy a Kellys is nagy hangsúlyt fektet a női kerékpárosok meghódításáért. Szebbnél szebb, fiatalos és színes Kellys női kerékpárok hatalmas kínálatával várunk, kerékpár üzletünkben, és webáruházunkban egyaránt.

 

Kellys biciklikhez ,egész évben elérhető nálunk a kerékpár szerviz szolgáltatás , és állandó kerékpár alkatrész ellátás is biztosított minden Kellys kerékpárunkhoz.

 

Egy szuper Kellyst szeretnél tekerni?  Gyere, és nválogass webáruházunk akciós kerékpár  kínálatából. vagy gyere el Óbudára üzletünkbe személyesen de érdeklődhetsz telefonon is a tavalyi modellekszuper  kedvezményes árairól, munkatársaink készségesen állnak rendelkezésedre.

 Berguson partner a bringázásban