Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Gravel e-bike

2termék12
Hűségponttal is
megvásárolható
Szuper akció
-10
BikeSafe regisztráció
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
4 990 Ft 
4 500 Ft
2termék12

A Gravel e-bike egy olyan típusú elektromos kerékpár, amelyet a gravel kerékpározáshoz terveztek. A gravel kerékpározás olyan stílusú kerékpározás, amely vegyes terepen történik, beleértve az aszfaltutakat, murvás utakat és könnyű terepeket is. Ezek a kerékpárok ötvözik a hegyi és országúti kerékpárok jellemzőit, és lehetővé teszik a kerékpáros számára, hogy felfedezze a kevésbé járt utakat és terepeket.

Néhány jellemzője a Gravel e-bike-oknak:

  1. Robusztus kialakítás: A Gravel e-bike-ok általában erős és strapabíró kialakítással rendelkeznek, ami lehetővé teszi a különböző terepviszonyokhoz való alkalmazkodást. Ezek a kerékpárok rendkívül tartósak és képesek ellenállni az ütéseknek és rázkódásoknak, amelyekkel a gravel kerékpározás során találkozhatnak.
  2. Nagyobb teljesítményű motor és akkumulátor: A Gravel e-bike-ok rendelkeznek egy erőteljes elektromos motorral és egy nagy kapacitású akkumulátorral, amelyek segítségével a kerékpáros könnyedén és hatékonyan haladhat a gravel utakon is, beleértve a meredekebb terepeket és hosszabb távokat is.
  3. Túlméretezett fékek: Ezek a kerékpárok általában túlméretezett fékrendszerekkel rendelkeznek, hogy biztosítsák a hatékony fékezést változatos terepviszonyok között is.
  4. Kényelmes üléspozíció: A Gravel e-bike-ok általában kényelmes üléspozíciót kínálnak, ami lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy hosszabb távokon is kényelmesen és stabilan üljön.
  5. Gravel-specifikus kiegészítők: Sok Gravel e-bike tartalmaz különböző gravel-specifikus kiegészítőket és tartozékokat, mint például szélesebb külső gumik, sárvédők, csomagtartók és extra rögzítési pontok, amelyek növelik a kényelmet és a funkcionalitást a gravel kerékpározás során.

A Gravel e-bike-ok ideálisak a kalandos szellemű kerékpárosoknak, akik szeretnének felfedezni a kevésbé járt utakat és terepeket, miközben élvezik az elektromos segítség nyújtotta előnyöket. Segítenek a kerékpárosnak felfedezni új helyeket és kihívásokat, miközben élvezik a gravel kerékpározás izgalmait.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Motor működési elve
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Motor elhelyezkedése
Motor gyártója
Fék típusa
Termék státusza