Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Cserélhető lencsés

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


20termék120
20termék120

CSERÉLHETŐ LENCSÉS SZEMÜVEGEK

Ha kezdő bringás vagy, akkor valószínűleg még nem sejted, milyen klassz dolog a cserélhető lencsés napszemüveg. Mint általános iskolás korodban a sokszínű mágikus toll volt… Egynapos Balaton-kör? Hajnalban sárgát használsz, egy pattintás és a tűző napon máris a sötétebb szürke vagy a polarizált lencséjű kék szemüvegben tekersz, a délutáni árnyékos időben visszapattintod a sárgát, este az utolsó etapokra pedig permanens lencsére váltasz. 

Mindezt úgy, hogy a biciklis mezed zsebében vagy a kormánytáskában mindösszesen 2 lencsét kell magaddal vinni: nincs szükség egy egész bőröndre a szemüvegkollekciód számára, sem precíziós szerszámkészletre a cseréhez — akár a nyeregben ülve is elvégezheted a műveletet. 

Meggyőztünk?

Ha ez a bevezető kevés volt, és még nem vagy benne biztos, hogyan válassz biciklis napszemüveget, s hogy fix lencséjű napszemüvegre vagy inkább egy profi, cserélhető szettre van-e szükséged igazából, a kerékpáros szemüvegek általános leírásából megismerheted a szemüvegválasztás legfontosabb szempontjait

Tudd meg, hogy

  • melyek az előnyei a fix ill. a cserélhető lencsés szemüvegeknek?
  • melyik lencse mit tud, mit jelent a préselt vagy vágott lencse, a fotokromatikus, a polarizált, NXT, törhetetlen vagy dioptriás kifejezések?
  • milyen terepre, milyen időjárási viszonyok között milyen színű lencsét érdemes választanod? Tudd meg, mikor jobbak a meleg színű szemüveglencsék (sárga, piros, barna), mikor hasznosabb a hideg árnyalatú lencse (szürke, kék, zöld), és miért javasoljuk, hogy mindenkinek legyen egy víztiszta, ún. permanens lencséjű szemüvege is.
  • mely gyártók termékeit találod meg a Berguson kínálatában? A cserélhető lencsés szemüvegek széles kínálatát találod meg: Kellys, Rudy Project, BikeFun, BBB, Merida, Casco, Uvex.
  • nyújtunk-e olyan szolgáltatásokat, mint a tanácsadás, szerviz, garanciális ügyintézés, pótalkatrész-rendelés, stb.?

Ha végre megszületett a döntés: cserélhető lencsés szemüveget választasz, akkor mindenképp vedd szemügyre a futurisztikus hatású Casco sisakszemüvegeket, valamint a Rudy Project család tagjait is figyelmedbe ajánljuk! Egyesek szerint jelenleg a Stratofly a legjobb biciklis napszemüveg. 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Lencse tulajdonsága
Termék státusza