Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Csomagtartó

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!

Első csomagtartók

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!

Hátsó csomagtartók

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!

CSOMAGTARTÓTÁSKA

Sok holmira a kerékpározás közben nem feltétlenül van szükségünk, viszont érdemes beszerezniük egy- vagy többrészes csomagtartótáskát a hosszabb, akár többnapos kerékpáros túrák szerelmesinek. Ezek a szükséges dolgok tárolásához elegendő helyet hivatottak biztosítani, praktikusságuk a könnyű pakolhatóság, emellett több rekesszel és zsebbel rendelkeznek, kialakításuk az ésszerű és helytakarékos elrendezést teszi lehetővé.

Egynapos túrákhoz az egyrészes csomagtartótáska kényelmes tárolási megoldást jelent. Egy hátizsákhoz képest sokkal praktikusabb, és alapvetően kényelmesebb és számunkra is egészségesebb, ha a súlyok szállításával a kerékpárunkat terheljük magunk helyett. 40 és 60 l-es tárolókapacitással is rendelkezhetnek s két- és háromrészes táskaverziók, ezéltal a hosszabb utak rakománya könnyedén elfér bennük.

Ahhoz, hogy ellenálljanak a terhelésnek és az időjárás kihívásainak, a biciklis táskáknak rendkívül strapabíró anyagból kell készülniük. Csomagtartótáska vásárlásakor az esővédő huzatot általában tartozékként kapjuk, amelyet szükség esetén gyorsan felhelyezhetünk a táskára, viszont a vízálló modellek is gyakoriak, amelyek a rakományt az átnedvesedéstől huzat nélkül is képesek megvédeni.

A kerékpáros táskák a csomagtartóra rögzíthetőek, és annak két oldalán helyezkednek el, míg az egyrészes verziók természetesen csak az egyik oldalon, vagy felül találhatók. Biztonságosan rögzíthetőek, köszönhetően a merevített oldalfalaiknak, ezáltal a hátsó kerékbe nem akadnak be. Pántokkal, vagy állítható (esetleg fix) kampókkal oldható meg a fel- és leszerelésük, ezáltal nagyon könnyű rögzítést biztosítanak. A kerékpáros táskán elhelyezett fényvisszaverő rátétek a láthatóságunkat biztosítják.

 

Szűrés