Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Első csomagtartók

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


1termék11
Hűségponttal is
megvásárolható
Acor ACR-2101 első csomagtartó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
9 990 Ft 
Online ár: 8 991 Ft
1termék11

Az első kerékpáros csomagtartók hasznos kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a kerékpárosok számára, hogy extra terhelést vigyenek magukkal az előkerékhez közel. Ezek a csomagtartók különféle típusokban és kialakításokban elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek és kerékpártípusoknak. Néhány példa:

  1. Egyszerű előcsomagtartók: Ezek a csomagtartók egyszerű, könnyű és szilárd szerkezetűek, amelyek általában fém vagy könnyű anyagból készülnek. Ezek a csomagtartók általában egy vagy több felfüggesztési ponton rögzülnek a kormányrúdra vagy a villa alsó részére, és lehetővé teszik a kisebb terhek, például táskák, hátizsákok vagy piknikkosarak biztonságos szállítását.
  2. Első váltóra szerelhető csomagtartók: Ezek a csomagtartók a kerékpár váltójához vagy a villa alsó részéhez csatlakoznak, és általában kiegészítő tartókkal rendelkeznek a váltóval vagy a fékkel való kompatibilitás érdekében. Ezek a csomagtartók több terhet is elbírnak, mint az egyszerű előcsomagtartók, és lehetővé teszik a nagyobb vagy nehezebb tárgyak szállítását.
  3. Portage Strap: Ezek a szíjak a kormányra rögzítve segítenek a különböző tárgyak, például alvázpumpák, vízhordók vagy hálózsákok biztonságos szállításában. Rugalmasak és könnyen állíthatók, hogy illeszkedjenek különböző tárgyakhoz és kerékpármodellekhez.
  4. Pannier Rack: Bár inkább hátsó kerékpáros csomagtartók, néhány típusú kerékpárhoz előre is rögzíthető pannier rack elérhető. Ezek a csomagtartók lehetővé teszik a hagyományos oldaltáskák rögzítését, ami nagyobb terhet és térfogatot tesz lehetővé a szállítandó tárgyak számára.

Fontos, hogy válassz olyan előcsomagtartót, amely megfelel a kerékpárod típusának és méretének, valamint az egyéni igényeidnek és szállítandó tárgyaknak. Győződj meg arról, hogy a csomagtartó megfelelően rögzítve van és stabil a kerékpáron, és hogy a szállítandó tárgyak biztonságosan és kényelmesen illeszkednek rá. Emellett fontos figyelembe venni a csomagtartó minőségét és tartósságát, hogy hosszú távon is megbízhatóan használható legyen a kerékpáros szállítás során.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Ajánlott kerékméret
Termék státusza