Téli MTB cipő

Drága Kerékpáros Barátunk!

A Berguson kerékpárüzlet és szerviz betegség miatt zárva.

Az elmúlt hetekben a megbetegedések okozta folyamatosan csökkenő létszám mellett az utolsó pillanatig küzdöttünk, hogy ne kelljen bezárni, de mára a munkatársak 80%-át elérte a betegség.

A nyitás tervezett ideje 2021. március 11. csütörtök.

Mindezek mellett azt javasoljuk, hogy vásárlásodhoz inkább az online csatornánkat válaszd, amennyiben tisztában vagy az elképzeléseddel. 

Ha tanácsra, segítségre van szükséged a döntéshez, hívj bennünnket telefonon, ahol segítünk, de lehet, hogy kicsit többet kell majd várnod.

A weben megrendelt tételeket futárszolgálattal kiszállítjuk.
Köszönjük a megértésed: Bergusonék

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Téli MTB cipő


A téli kerékpáros cipők esetén a teljesítménnyel a láb melegen tartásának kérdése is egyenrangú. Ezeknél a cipőknél a gyártóknak el kell érniük a jó levegőzés biztosítását, mert ha nincs meg a megfelelő komfortérzet, mit sem ér önmagában a jó kialakítás és a bélés.


A téli kerékpáros cipő vízálló, lélegző membránnal készül , hogy biztosítsa a láb szárazon tartását. A hő benntartásáért a meleg, technikai bélés és magas szárú kialakítás felel, valamint a biztos záródás, amit a cipőnek mindenképpen biztosítania kell. Tépőzáras, csatos és boás változatban egyaránt találunk modelleket a kínálatban.


Az SPD elnevezés a Shimano Pedaling Dynamics rendszer rövidítése alapján vált közismertté, és manapság már így neveznek minden olyan dokkolós pedálkötést, amikor a kerékpáros cipő összekapcsolható az erre alkalmas pedállal, ami által sokkal jobb hajtáshatékonyságot érhet el a kerékpáros, hiszen a pedált felfelé is képes húzni tekerés közben. Ezenkívül a pedálkötés elősegíti a láb optimális irányú mozgását, ezzel a térdet is védve.


Az összekapcsolást a pedálhoz tartozó stopli biztosítja, amely a cipő talpán lévő mélyesztésbe illeszkedik.