Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Téli MTB cipő

4termék14
4termék14

Téli MTB cipő


A téli kerékpáros cipők esetén a teljesítménnyel a láb melegen tartásának kérdése is egyenrangú. Ezeknél a cipőknél a gyártóknak el kell érniük a jó levegőzés biztosítását, mert ha nincs meg a megfelelő komfortérzet, mit sem ér önmagában a jó kialakítás és a bélés.


A téli kerékpáros cipő vízálló, lélegző membránnal készül , hogy biztosítsa a láb szárazon tartását. A hő benntartásáért a meleg, technikai bélés és magas szárú kialakítás felel, valamint a biztos záródás, amit a cipőnek mindenképpen biztosítania kell. Tépőzáras, csatos és boás változatban egyaránt találunk modelleket a kínálatban.


Az SPD elnevezés a Shimano Pedaling Dynamics rendszer rövidítése alapján vált közismertté, és manapság már így neveznek minden olyan dokkolós pedálkötést, amikor a kerékpáros cipő összekapcsolható az erre alkalmas pedállal, ami által sokkal jobb hajtáshatékonyságot érhet el a kerékpáros, hiszen a pedált felfelé is képes húzni tekerés közben. Ezenkívül a pedálkötés elősegíti a láb optimális irányú mozgását, ezzel a térdet is védve.


Az összekapcsolást a pedálhoz tartozó stopli biztosítja, amely a cipő talpán lévő mélyesztésbe illeszkedik.

Szűrés
Gyártó
Évjárat
Nem
Szín
Termék státusza