Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kerékpártartók

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


13termék113
Hűségponttal is
megvásárolható
PRO Bike Rack kerékpártartó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron, rendelésre 4-6 nap
Raktáron
5 990 Ft 
Online ár: 5 391 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Kellys Compact kerékpártartó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
9 590 Ft 
Online ár: 8 631 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
PRO Bike Stand kerékpártartó
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
15 490 Ft 
Online ár: 13 941 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Merida 0360 kerékpártartó hátsó kerékhez 2,4" méretig
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
19 990 Ft 
Online ár: 17 991 Ft
13termék113

Kerékpártartó


Sok kerékpáros számára okozhat problémát a kerékpárjuk tárolása. Ha valaki olyan társasházban lakik, ahol nincs biciklitároló vagy más olyan helyiség, amely alkalmas volna erre, akkor kénytelen a kerékpárját felvinni a lakásba. Gyakori megoldás erre a problémára az erkélyen való tárolás, ami viszont a kerékpárnak sem jó hosszú távon, illetve mivel nagy helyet foglal, az erkélyt fosztja meg eredeti funkciójától.


Kerékpártartó használatával kiválóan áthidalható ez a helyzet, mert úgy képesek ellátni a kerékpár tárolásának feladatát, hogy a szerkezet és a bicikli se vegyen el sok helyet az értékes térből.


A kerékpártartókra különböző helyzetekben rögzíthetőek a kerékpárok. A kerékpártartó kampóra pl. a kerekénél rögzíthetőek a kerékpárok. Ebben az esetben a tartó a falra, de akár a mennyezetre is szerelhető.


A falra szerelhető kerékpártartók alapvetően acélból készülnek, saját súlyuk kicsi, tiplik segítségével 3 ponton rögzíthetőek a falon. Egy lehajtható kar végzi a kerékpár megtartását a felső vázcsőnél fogva. Terhelhetősége 15 kg körül alakul, ha egy kerékpár tárolására alkalmas a szerkezet, azonban vannak erősebb, hosszabb tartókarral rendelkező biciklitartók is, amelyeken több kerékpárt is el lehet helyezni.


Ha nem vagyunk hely szűkében, a kerékpárt a padlón is tárolhatjuk az erre alkalmas biciklitároló állványban, amelybe gyorsan és egyszerűen beállítható a bicikli. Ezek különböző kialakításúak, általában a tám- és a láncvilla kitámasztásával helyezhető el bennük a bicikli.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Termék státusza