Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Szolgáltatások

 

 

Berguson - Ingyen Hitel

 

Vágysz az új bringára, de nincs egyben a pénz? Csak a szezon végére tudnád kispórolni? Még nem kelt el a használt biciklid? Megőrülsz egy e-bikért hitelre?

Pont ebben segítünk a Cetelemes ingyen hitellel. 

A nevében minden benne van, amit tudnod kell róla. Nincs kamat, és csak a termék vételárának megfelelő összeget kell fizetned, a hirdetményben szereplő idő alatt. 

6 hónapos futamidő

Kezdő befizetés = 0 Ft

Kezelési költség = 0 Ft

Hitelbírálati díj = 0 Ft

500 000 alatti hitelösszeg esetén önrész nélkül, felette 20% önrésszel indíthatod. Első részlet fizetése a folyósítást követő hónap hetedikén esedékes. Ha ügyes vagy, akkor ez igazából 7 hónap. 

4 dolog kell hozzá:

 1. Személyi vagy újfajta jogsi vagy útlevél és lakcímkártya.
 2. Adókártya
 3. Utolsó 3 havi bankszámlakivonat vagy közüzemi számla onnan, ahová a lakcímkártya szól
 4. Munkáltatói igazolás (itt letöltheted), vagy ha nem alkalmazott vagy, adóhatósági jövedelemigazolás, nyugdíjasként pedig nyugdíjszelvény.

Pár apróság még: a hitelt nem a Berguson ítéli oda, hanem a Magyar Cetelem. A leértékelt vagy akciós kerékpárokra nem tudjuk biztosítani, és más akcióval sem tudjuk összevonni.

 

Fizetés egészségpénztári kártyával (EP kártya)

 

A Bergusonnál szinte mindegyik egészségpénztári kártyával vásárolhatsz, a fizetés ebben az esetben kétféleképpen lehetséges:

 • készpénzzel – ekkor az egészségpénztár nevére kitöltött számlát az ügyfél küldi be a pénztár részére;
 • egészségpénztári kártya lehúzásával – ilyenkor a pénztár közvetlenül az üzletnek utalja az összeget.

Neked melyik tetszik jobban?

Az alábbi táblázat azt mutatja, hogy a Berguson mely egészségpénztárakkal kötött szerződést, és hogy mely pénztár esetében milyen fizetési módokra nyílik lehetőséged.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

KÁRTYÁS FIZETÉS

KÉSZPÉNZES FIZETÉS

TELEFONOS FIZETÉS

INTERNETES FIZETÉS

AXA EP

+

+

 

 

Vasutas Önkéntes Kölcsönös EP

+

+

 

 

Postás EP

+

+

 

 

MKB EP

+

+

 

 

OTP EP, OTP Cafeteria EP

+

+

 

 

Tempo EP

+

+

 

 

Vitamin EP

+

+

 

 

K&H Medicina EP

+

+

 

 

Patika EP

 

 

ERŐ EP

 

+

 

 

Generali EP

+

 

 

 

Szóval ha ilyened van, nyugodtan jöhetsz vele a Bergusonhoz.

Utalványok

A Berguson üzleteiben a követkető típusú kártyákkal és utalványokkal is fizethetsz.

SZÉP KÁRTYA

AJI-kártya, Kártya pláza

Edenred

Az OTP, az MKB és a K&H Bank által kiállított SZÉP kártyákat is elfogadjuk. Csak a szabadidő zseb, csak személyesen.

 

Virtuális kártya

Kártya és ajándékutalvány

 

Berguson kerékpár házhoz szállítás

 

A kerékpárodat a díjmentes üzembe helyezést követően 4500 Forintért szállítjuk el hozzád, mégpedig Magyarország teljes területén belül egységesen ennyiért.

Ez minden fizetési mód esetén érvényes, tehát a biciklidet

 • megveheted hitelre,
 • fizethetsz utalvánnyal,
 • kártyával,
 • utánvéttel,
 • ahogy jól esik.

Szállító partnerünk a Fáma Futár, akik maszkban és kesztyűben dolgoznak. Szóval emiatt sem kell aggódnod.

Az új biciklidet  szakszerűen üzembehelyezve, a gyári dobozába visszacsomagolva adjuk át a futárnak. Erre azért van szükség, hogy a szállítás során a lehető legkisebb méretben, a legkisebb kockázattal jusson el hozzád az új kerékpárod. Erre a saját, gyári csomagolásánál semmi sem alkalmasabb.

Ez a procedúra eredeményezi ezt az alacsony szállítási költséget is. Ahhoz, hogy ez továbbra is így maradhasson, az utolsó simításokat neked kell elvégezned, mielőtt elindulsz kerékpározni a vadonat új bicikliddel.

A tapasztalatunk szerint ez a pár lépés nem szokott gondot okozni, ezzel együtt készítettünk is hozzá egy oktatóvideót,  Tényleg nagyon egyszerű és szinte semmiféle műszaki előképzettséget nem igényel. Nézd csak:

 

Ruházat, alkatrész és kiegészítők házhoz szállítása

Bringás ruházat és kerékpáros kiegészítők, tartozékok, alkatrészek vásárlása esetén 40 000 Ft alatti rendelésedet belföldön 1 200 Ft-os kiszállítási díj ellenében szállítjuk házhoz, míg a 40 000 Ft fölötti rendelésnél a kiszállítás díjmentes.

Személyes átvétel esetén természetesen nincs szállítási díj vagy kezelési költség. Ott annyi a fizetnivaló, amennyi az árcédulán szerepel.

 

E-Kerékpár kiszállítása

 A pedelec kerékpárok üzembehelyezése házilag nem olyan egyszerű, mint a hagyományos biobicikliké. Az akku szállítására is speciális szabályok vonatkoznak. Mindemellett szükséges egy pár perces gyakorlati oktatás a használatukhoz, működésükhöz, a birtokba vételük előtt. Éppen ezek miatt jobban szeretjük az e-bikekokat személyesen átadni.

INGYEN SZERVIZ EGY EGÉSZ ÉVIG

Nem engedjük el a kezed, és emiatt akkor is veled vagyunk, amikor a legnagyobb szükséged van ránk. A mi boldogságunk a te elégedettséged, ezért a kerékpárodat az átvétel napjától 1 egész évig ingyen szervizeljük. Nagyon meg fogsz lepődni, hogy van ilyen, pedig van. Nézd meg a részleteket!

 

Ez NEM a garanciális meghibásodásokra vonatkozó szerviz, mert az nálunk magától értetődik.

HANEM? Akkor mire vonatkozik?

A Berguson ingyen szerviz azokra az esetekre vonatkozik, amikor nem garanciális ügy van a háttérben.

Amiről az egy éves ingyen szerviz szól, azok egészen hétköznapi dolgok. Mondjuk zakóztál egyet és eltört a váltókar. Előfordul. Vagy benéztél egy padkát, és oda a felni. Ilyenkor hozd be a bicajodat, és csak a cserealkatrészt kell térítened, maga a csere díja ingyenes. Szervizmunkadíj 0 Ft. Zéró. Ingyen van.

Kevés dolog esik olyan jól ilyenkor, mint a törődés, és mi ezt tudjuk hozzátenni, hogy mihamarabb újra a nyeregbe pattanhass.

Nincs apróbetű.

Az ajánlatunk az akcióban vásárolt kerékpárokra is éppúgy vonatkozik.

De valamit tudnod kell. A mi egy éves ingyen szerviz felajánlásunk csak a konkrét probléma elhárítására vonatkozik. Az általános, karbantartás jellegű javításokra nem érvényes, tehát azokért továbbra is a szervizmunkadíj táblázatunk az irányadó.

 

Nézzünk egy példát:

A garázsban elnézted, és nekitolattad a bicajt a falnak. Sérült a kormánycső, a fékváltókar, meg egy felni. Csúnya lávány, nem kívánjuk senkinek. Miután kikeseregted magad, eszedbe jut, hogy olvastad a Bergusonnál, hogy

 van ez az egy évre szóló ingyen szerviz ajánlatunk, pont az ilyen esetekre.

Behozod a bicajt, mi megcsináljuk neked. Ennyi. A számlán a kormánycső, a fékváltókar és egy felni fog szerepelni. Ennyi. Ha közben szeretnél féktárcskat is cseréltetni, megheted, de a tárcsa ára mellett ott lesz a csere díja is.

Korrekt így? Szerintünk az.

 

Hogyan veheted igénybe az egy éves ingyen szervizt?

Az egy éves ingyenszerviz igénybevételének feltétele, hogy telefonálj, és előzetesen egyeztess velünk időpontot. Főként a kerékpáros szezonban fontos az előzetes bejelentkezés a Berguson kerékpárüzletbe, amit a +36 1 368 4251 telefonszámon tehetsz meg. Miért szükséges az előre egyeztetés?

A kerékpárüzlet szezonális forgalma miatt a műhely munkavállalási ideje változó. A tavaszi-nyári szezonban általában 5-8 nap a várakozási idő, ezért annál jobb, minél hamarabb tudunk róla, hogy számítasz ránk.

A legfontosabb: jelezd a telefonban, hogy ez a munka az egy éves ingyen szerviz szolgáltatás keretében történik. Enélkül ugyanis nem tudjuk, hogy ezt szeretnéd, és fizetős munkának írjuk be.

 Azért akadnak kivételek is:

 • teleszkópos villák, rugóstagok javítása,
 • máshol vásárolt alkatrészek beépítése,
 • utólagosan felszerelt alkatrészek és kiegészítők cseréje
 • nagygenerál szerviz,
 • kerékpártisztítás, mosás.

Ezeket is megcsináljuk, csak nem az egy éves ingyen szerviz szolgáltatásunk keretében.

  

Berguson élettartam garancia a vázra

 

Micsodaaaa?

Elég egyszerűen körbeírható a felajánlásunk:

A Bergusonnál vásárolt kerékpárokra a gyártó által vállalt, kiterjesztett garancián felül élettartam vázgaranciát biztosítunk neked, aki tőlünk vásároltad az új kerékpárodat.

Az élettartam vázgarancia érvényes váztörés vagy vázrepedés esetén, minden olyan esetben, amikor a sérülés gyári hibára vezethető vissza.

A Berguson élettartam vázgarancia igénybevételének 2 feltétele:

 1. a kerékpár megvásárlásáról kiállított számla és a garanciafüzet megléte.
 2. a garanciát az első tulajdonos számára biztosítjuk.

Ez nem is olyan bonyolult.

Fontos tudni, hogy
- az élettartam garanciát csak a komplett kerékpár vizsgálata alapján igényelheted,

- előfordulhat, hogy kikérjük a forgalmazó/gyártó véleményét is, ennek átfutási időtartama a törvényi előírásoktól eltérhet, főleg szezonális időben,
- nem egyértelmű esetben az illetékes minőségellenőrző testület szakvéleménye dönt.

Van pár olyan váztípus, amikor nem vállalunk a gyártóénál hosszabb garanciát a vázra:

 • dirt váz,
 • triál váz,
 • carbon váz,
 • összteleszkópos váz.

A garanciát kizáró okok:
- szakszerűtlen felhasználás vagy tárolás (pl.: baleset),
- a kerékpár gyári száma nem beazonosítható,
- a kerékpárt kölcsönözték,
- a kerékpárral versenyeztek,
- nincs már meg a számla és a garanciafüzet.

Amennyiben a vázgaranciával kapcsolatban bármilyen kérdésed merülne fel, keress bennünket e-mailben (rendeles@berguson.hu).

 

MÉRETCSERE – KERÉKPÁROS RUHÁZAT

 

Nyugodtan megrendelheted a kinézett ruhát online, mert akkor sincs gond, ha benézted a méretet.

Nem lett megfelelő a méret? Semmi gond!

Küldj egy emailt nekünk a rendeles@berguson.hu címre, és pár napon belül, csomagcserével küldjük részedre a megfelelő méretet. A csomagcsere költségét az első csere esetében átvállaljuk. Tehát az egész macera számodra ingyenes.

Ebbe beletartoznak a Northwave, Endura, Vaude, Casco, KLS, BBB, Cube, Shimano, Merida és egyéb ruházati és cipőmárkáink is. Minden, amit a ruhaboltban meg tudsz rendelni.

Ha további cseréket kérsz, azok díja csomagonként 1 200 Ft, ami még szintén nem sok, főleg egy drágább cucc esetén. Tehát a Bergusonnal biztosra mehetsz, nem hagyunk cserben egy elrontott mérettel a szerényedben.

Mire kell figyelni?

Apróbetű következik:

A kerékpáros ruhát csak eredeti csomagolásban, eredeti cimkével ellátva, használatlanul és hibátlanul tudjuk cserélni. Magyarán, ha újra eladható állapotú, és nem sérült jobban, mintha a boltban egyszer valaki felpróbálta volna a fülkében.

 

A Nagy Berguson Dosszié

 

aminek a tartalma igen sokat ér, és mind a tied. Ha nálunk vásárolod meg a bicajodat, megajándékozunk egy dossziéval. Höhö, jó mi? Dosszié! Egyáltalán minek ez nekem?

Közelítsünk rá!  Fekete színű. Csomó minden van benne:

 • egy 10%-os, 5 évig korlátlan alkalommal felhasználható kedvezménykártya a Berguson ruházati és túrafelszerelés üzletébe;
 • 10 db 500 Ft értékű vásárlási kedvezménykupon, amely szabadon felhasználható alkatrészek, kiegészítők, vásárlására. 5.000 forintonként egy kedvezménykupon használható fel.
 • 1 hónapos szerviz emlékeztető
 • kisgenerál kártya – amellyel max. 2 hónapon belül, egy előre egyeztetett időpontban visszahozhatod új kerékpárodat egy ingyenes átvizsgálásra;
 • nagygenerál kártya, amelynek bemutatásával a téli időszakban 20% kedvezményt kapsz a nagygenerál árából
 • a választás során neked segítő kollégánk névjegye, akit jó vagy rossz szóval bármikor felkereshetsz.