Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Óbudakerékpár

 

Egészséget nem bérelhetsz, de kerékpárt igen!

 

Kerékpár bérlés ÓbudánBerguson Kerékpár üzemeltetésében.

Már 300 Ft/óra-tól.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával már 14 éve üzemelő kerékpárkölcsönzőnkben olyan kerékpárokat bérelhetsz, amilyeneket árulunk a Berguson kerékpárüzletben. Mind megbízható márkák jól karbantartott, megbízható modelljei.

 

              

 

Üzletünkben egyéni vagy csoportos, rövidtávú néhány órás, vagy hosszútávú, akár több hetes kerékpárbérlésre is van lehetőség.  Minden korosztály számára kínálunk márkás kerékpárt, kerékpárkölcsönzönkben trekking, cross trekking, pedelec és gyerek kerékpárok is bérelhetőek, melyeket online foglalás esetén biztosítunk.

Kerékpár kölcsönzőnk reggel 8-tól este 7-ig nyitva tart, hogy akár egy egész napos túrázás is beleférjen kölcsönzött kerékpároddal.

Kipróbálnád az Óbuda kerékpárt? 

 

A lefoglalt kerékpárt 3. kerületi Laktanya utca 1/b.-ben található üzletünkben tudod átvenni, mely Budapesten belül a legalkalmasabb családi, baráti kerékpározások céljának, illetve kiindulásaként. Rövidtávú családi túráknak kiválóan alkalmas a Római-part, Hajógyári-sziget, Margit-sziget vagy Szentendre. Honlapunkon megnézheted 1 órás vagy akár 1 napos túraajánlatainkat is, melyekkel kerékpáron fedezheted fel Budapestet és környékét!

 

Pattanj fel és tekerj!

                               

Március 1-től október 31-ig minden nap                                    

8-19 óra között várunk szeretettel

Berguson Kerékpárkölcsönző

 

1033, Budapest Laktanya utca 1/B

Megnézem a térképen

kolcsonzes@obudakerekpar.hu

telefon: +36202073133