Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

KTM

19termék119
19termék119

A KTM egy osztrák motorkerékpár- és kerékpárgyártó vállalat, amelyet a minőség, a teljesítmény és az innováció jellemz. Bár eredetileg a motorkerékpárok iránti szenvedélyük által váltak ismertté, a KTM sikeresen bővítette portfólióját, és ma már kiváló minőségű kerékpárokat is kínál a hegyi, országúti, városi és trekking kategóriákban.

A KTM kerékpárok kiemelkednek a precíz tervezés és gyártás révén, valamint a legújabb technológiák alkalmazásával a teljesítmény és a tartósság érdekében. Ezek a kerékpárok kielégítik mind a hobbi, mind pedig a profi kerékpárosok igényeit, és magas szintű teljesítményt nyújtanak minden körülmények között.

A KTM elkötelezett az iránt, hogy folyamatosan fejlessze és innoválja termékeit, és szorosan együttműködjön a profi kerékpárosokkal és a technológiai partnerekkel annak érdekében, hogy mindig a legjobb és leginnovatívabb megoldásokat kínálja a vásárlóknak.

Akik KTM kerékpárokat választanak, azok olyan márkát választanak, amelyet a minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi, és így biztosak lehetnek abban, hogy minden egyes bringázásuk során kiváló élményben lesz részük.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Motor működési elve
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Agydinamó
Motor elhelyezkedése
Motor gyártója
Fék típusa
Termék státusza