Túratrekking

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Női TREKKING KERÉKPÁR

Annak ellenére, hogy a női trekking, vagy túrakerékpár mindennapi közlekedésre is tökéletesen alkalmas, elsősorban mégis azon hölgyeknek ajánlott, akik szívesen túráznak a szabadidejükben.

Felépítése nagyban hasonlít a cross trekking modellekhez, azonban a női trekking kerékpárok nemcsak teljes felszereltségűek, hanem még kényelmesebbek is, tehát sárvédővel, csomagtartóval, agydinamóról működő első és hátsó lámpával, valamint első és hátsó prizmával egyaránt el vannak látva.

Ezeket a kerékpár-változatokat szilárd burkolatú, esetleg föld- illetve murvás úton történő felhasználásra tervezték. A női trekking kerékpárokat stabil és kényelmes vázgeometria jellemzi, erős átmérőjű, 28"-os kerekekkel országúti, vagy futóbordás mintájú gumikkal felszerelve a kis gördülési ellenállás elérése érdekében. Hajlított kormánya pedig állítható kormányfejjel rendelkezik.

A női trekking biciklikben a kényelmet biztosítja még a teleszkóp is a fent említetteken kívül, ami az út egyenetlenségeit nyeli el annak érdekében, hogy a túrakerékpárt bármikor lehessen használni. Ezen kerékpárok láncát teljes hosszukban láncvédő védi, ha a bringás éppen normál utcai ruházatban pattanna nyeregbe.