Rólunk

Családi vállalkozásunkat, a Berguson Kft.-t 1995-ben alapítottuk. Eleinte használt kerékpárok bizományos adás-vételével foglalkoztunk egy panelház 28 négyzetméteres babakocsi-tárolójában, a Szél utca 14. szám alatt.

Az üzletet kinőve 1999-ben átköltöztünk a szomszédos Vihar utca 12. szám alá, egy 130 négyzetméteres helyiségbe.

2008-ban megvásároltuk a szomszédunkban, a Vihar utca 10.-ben található 60 négyzetméteres helyiséget, és megnyitottuk a Kerékpáros Ruházat és Túrafelszerelés üzletünket.

2009. április 22-én, Óbudán, a Laktanya utca 1/b-ben, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával megnyitottuk Magyarország első non-profit kerékpárkölcsönzőjét. A kerületi lakosok napi 200 forintért bérelhetnek jó minőségű kerékpárokat a 60 darab Kellys kerékpár közül. Célunk, hogy népszerűsítsük és bárki számára elérhetővé tegyük a kerékpározást.

2008-tól folyamatosan bővítettük a Vihar utca 12. szám alatt található üzletünket. Jelenleg 460 négyzetméteren, 400 különféle kerékpárral várjuk ügyfeleinket. Csapatunk 18 főből áll.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt több mint 20 évben a gyártóktól és forgalmazóktól számos elismerést (ld. alább) kaptunk. Az általunk forgalmazott márkák gyártóival, üzletkötőivel kitűnő kapcsolatot tartunk fenn, így bármilyen igényre, esetleges problémára az átlagosnál gyorsabban tudunk megoldást találni.

Kellemes böngészést kívánunk üzletünk weboldalán és végsősoron jó biciklizést a leendő új kerékpárjával.

MIÉRT NÁLUNK?

A Berguson csapatával a kezdetektől minőségi kerékpárokat és minőségi szervizszolgáltatást kínálunk vásárlóinknak.  Azt szeretnénk, hogy a hozzánk betérők ne csak egyszeri vevők legyenek, hanem olyan ügyfelek, akik szívesen jönnek vissza hozzánk. Szeretünk hallani eladott termékeink sorsáról, arról hogy hogyan teljesítenek a gyakorlatban. Szakembereink segítenek tökéletesíteni a kerékpárok beállításait, az üzletből a biciklik üzembe helyezve kerülnek ki.

Ha nálunk vásárolod meg a biciklidet, az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk neked azért, hogy ne kelljen elbizonytalanodnod a választásodban.

Megajándékozunk egy mappával, amelynek tartalma a következő:

  • egy 10%-os, 1 évig korlátlan alkalommal felhasználható kedvezménykártya a Berguson ruházati és túrafelszerelés üzletébe;
  • 10 db 500 Ft értékű vásárlási kedvezménykupon, amely szabadon felhasználható alkatrészek, kiegészítők, vásárlására. 10 000 Ft-os költés fölött összeghatáronként több kártya is felhasználható;
  • 1 hónapos szerviz- és kisgenerál kártya – amellyel max. 2 hónapon belül, egy előre egyeztetett időpontban visszahozhatod új kerékpárodat egy ingyenes átvizsgálásra;
  • nagygenerál kártya, amelynek bemutatásával a téli időszakban 20% kedvezménnyel veheted igénybe kerékpárod teljes körű formába hozását;
  • a választás során neked segítő kollégánk névjegye, akit jó vagy rossz szóval bármikor felkereshetsz.
 

ELISMERÉSEK

Büszkék vagyunk arra, hogy forgalmazókkal, nagykereskedőkkel és különböző szervezetekkel hosszú évekre visszanyúló, kiegyensúlyozott munkakapcsolatot tartunk fenn. Nagy örömünkre szolgál, ha üzleti partnereinktől visszajelzést kapunk munkánkkal kapcsolatban, főként, ha dicsérő szavak, elismerések formájában.

 

CÉGADATOK

Név: Berguson Kft.
Ügyvezető igazgató: Nagy András 
Cím: 1035 Budapest, Vihar utca 12.
Telefonszám: +36 1 368 4251
E-mail: info@berguson.hu
Adószám: 13377946-2-41
Közösségi adószám: HU13377946
Cégjegyzékszám: 01-09-732177
Bankszámlaszám: 10300002-10453894-49020016