Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Sisak kiegészítő

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


45termék145
45termék145

SISAKKIEGÉSZÍTŐK

A biciklis kiegészítők “szentháromsága” szerintünk a jó minőségű kerékpáros bukósisak, a megfelelő biciklis nadrág és a stoplis cipő. A minősített sisakok jellemzően nem olcsóak, de mindenképp megéri a befektetést, hiszen a nagy cégek rengeteg pénzt fektetnek a kutatás-fejlesztésbe, a tesztekbe, majd további fejlesztésekbe, hogy a lehető legjobb minőséggel rukkolhassanak elő. A nagy márkák pedig partnerek abban, hogy ne kelljen minden szezonban új terméket vásárolnod: kiegészítőkkel feldobhatod, de akár újjá is varázsolhatod kedvenc védőfelszerelésed.

Legyen szó elhagyott vagy elhasználódott szivacsbetétről, sisakhuzatról, sildről vagy díszcsíkról, kínálatunkban minden megtalálsz.

Magunkat idézzük: ami elromolhat, az el is romlik, ami sérülhet, az néha sérül, amit elhagyhatsz, azt néha el is hagyod. A sisakgyártók amellett, hogy magas minőségű termékekkel látják el a piacot, minden esetben biztosítanak kiegészítőket, kopóeszközöket is a drága sisakokhoz, legyen az egy sisakbetét, szivacs, gumi, gurtni vagy csat. A sisakkiegészítők között biztosan megtalálod, amit keresel (ha mégsem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és ha tudjuk, beszerezzük a sisaktartozékot).

A Casco sisakokat bármikor kedvedre variálhatod a színes sisakgumikkal! Ennél egyedibb és vagyányabb sisakdekoros megoldás kevés van, ami ráadásul — kevesen tudják, de — nagyon praktikus is!

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Lencse tulajdonsága
Termék státusza